Print this page

ΣΟΚ με τον 25χρονο ποδοσφαιριστή που έφυγε απο ανακοπή καρδιάς

20 Apr 2021 Written by

Το Ελληνικό ποδόσφαιρο, πενθεί για την απώλεια, ενός ακόμη νέου ανθρώπου.

Πρόκειται για τον 25χρονο επιθετικό της Αναγέννησης Γιαννιτσών, Παναγιώτη Ξόμπλιο, ο οποίος έφυγε απο τη ζωή, μετά απο ανακοπή καρδιάς.
Η σοκαριστική είδηση, έχει συγκλονίσει την ομάδα του, τους συμπαίκτες του, αλλά και όλους τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα, με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο νεαρός ποδοσφαιριστής, έφυγε αιφνιδιαστικά από παθολογικά αίτια στον ύπνο του στη διάρκεια της νύχτας.

Ο Παναγιώτης Ξόμπλιος, είχε ύψος 1μ90 και είχε διαγράψει μια αξιόλογη καριέρα, ενώ είχε και δυο συμμετοχές στην Σούπερ Λίγκ με την Βέροια.

Γεννήθηκε στη Σκύδρα και ξεκίνησε από τον Αετό, για να συνεχίσει σε ηλικιακές ομάδες της ΑΕΚ, του Άρη, της Νίκης Βόλου και της Βέροιας. 

Ακολούθησαν οι Παναιγιάλειος, Καλλιθέα, Καβάλα, Αλμωπός Αριδαίας, Ποσειδών Μηχανιώνας και Αναγέννηση Γιαννιτσών. Εϊχε κάνει το ντεμπούτο του στην επαγγελματική  Γ' Εθνική με τον Αετό Σκύδρας, πριν κλείσει τα 16 χρόνια του (!), ως ένα αξιόλογο ποδοσφαιρικό ταλέντο.

Στην συλλυπητήρια ανακοίνωση της, η Αναγέννηση Γιαννιτσών αναφέρει: «Μαύρη ημέρα η σημερινή, καθώς ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Παναγιώτης Ξόμπλιος δεν είναι πια κοντά μας.Ο 25χρονος επιθετικός, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έπαθε ανακοπή καρδιάς. Καλό ταξίδι Παναγιώτη.Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του».

Θερμά συλλυπητήρια και απο εμάς στην οικογένεια του. Τα πολλά λόγια είναι περιττά, σε αυτές τις περιπτώσεις. Δύναμη και κουράγιο να αντέξουν τον πόντο τους.

Γ.Κορτς

 

Read 439 times Last modified on Tuesday, 20 April 2021 14:58
Rate this item
(0 votes)

Latest from george