Print this page

Δυο μέσα, ένας έξω στον ΟΦΗ

20 Apr 2021 Written by

Ο Σαρδινέρο που αποχώρησε τραυματίας απο το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, αλλά και ο Γιαννούλης, ο οποίος ανεβάζει στροφές ακολούθησαν το κανονικό πρόγραμμα και είναι πολύ πιθανό να βρίσκονται στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, για το παιχνίδι στη Λάρισα (Σάββατο 24/4, 5.15μμ).

Αντίθετα, ο Μαρινάκης, ο οποίος αποχώρησε επίσης με ενοχλήσεις στον δικέφαλο απο το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, έκανε ατομικό και θεραπεία και παραμένει ερωτηματικό, αν μπορέσει να προλάβει την αναμέτρηση.

Η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 αναφέρει:

Με τους Adrian Sardinero και Κώστα Γιαννούλη να προπονούνται κανονικά, ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (20/4) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο η προπόνηση της ομάδας μας, με την οποία άρχισε η προετοιμασία για τον αγώνα του Σαββάτου (24/4) με την ΑΕΛ.

Η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις δύναμης στο γυμναστήριο, ασκήσεις ευκινησίας και αγωνιστικά παιχνίδια σε μικρούς χώρους.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Νίκος Μαρινάκης, με τους Juan Neira, Luc Castaignos και Αλέξανδρο Γκαργκαλατζίδη να κάνουν ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία.

Θεραπεία συνέχισαν οι Κοσμάς Τσιλιανίδης, Adil Nabi και Felipe Souza.

Από την προπόνηση απουσίασε ο Ricardo Vaz, με άδεια για οικογενειακούς λόγους.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Τετάρτη (21/4), στις 11:00.

Read 386 times Last modified on Friday, 23 April 2021 20:44
Rate this item
(0 votes)

Latest from george