Print this page

Απο την Πάτρα στην ...Καρδίτσα ο Εργοτέλης

20 Apr 2021 Written by

Ο Εργοτέλης, μετά το "Χ" στην Πάτρα, επί της Παναχαικής (1-1) που του εξασφάλισε και μαθηματικά το στόχο των πλέι-όφ, δεν επέστρεψε στην Κρήτη, καθώς ακολουθεί την Τετάρτη, το παιχνίδι με τον Απόλλωνα στη Λάρισα, για την τελευταία αγωνιστική, της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκ 2.

Η αποστολή του Εργοτέλη, απο την Πάτρα, μετέβη στην Καρδίτσα, όπου και προπονήθηκε, στις εγκαταστάσεις του ΑΟ Μαγούλας, οι οποίοι φιλοξένησαν πολύ ζεστά την κρητική ομάδα (φωτογραφία).

Μάλιστα οι άνθρωποι του Εργοτέλη, τους δώρισαν ένα λάβαρο της ομάδας και μια φανέλα.

Την Τρίτη, η αποστολή του Εργοτέλη,  θα μεταβεί στη Λάρισα για την αναμέτρηση της Τετάρτης.

Στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, ο Γιάννης Ταουσιάνης, δεν θα έχει στην διάθεση του, τους Μπάτζιο, Ποζατζίδη και Κωστανάσιο, οι οποίοι συμπλήρωσαν κάρτες, αλλά και τον Κατσούρι, ο οποιος στο παιχνίδι με την Παναχαική, υπέστη, ένα ράγισμα στο χέρι και του τοποθετήθηκε γύψος.

Στο Ηράκλειο, λόγω τραυματισμού, έχουν μείνει και οι Νεράλ, Απι και Μποτέ, που ταλαιπωρούνται απο τραυματισμούς.

H επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ Εργοτέλης, απο την προπόνηση, αναφέρει:

Η ομάδα μας μετά τον χθεσινό αγώνα απέναντι στην Παναχαϊκή δεν επέστρεψε στην βάση της, καθώς σε δύο ημέρες θα δώσει έναν ακόμη εκτός έδρας αγώνα κόντρα στον Απόλλων Λάρισας (21/04 , 15.30) στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Οι «κιτρινόμαυροι» σήμερα προπονήθηκαν στο γήπεδο του Α.Ο. Μαγούλας στην Καρδίτσα στην περιοχή όπου έχει καταλύσει από το βράδυ της Κυριακής η αποστολή της ομάδας.

Η σημερινή προπόνηση διεξήχθη σε δύο γκρουπ με τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν χθες πάνω από 65 λεπτά να ακολουθούν πρόγραμμα αποθεραπείας ενώ οι υπόλοιποι μετά την προθέρμανση δούλεψαν με δίτερμα μικρής διάρκειας.

Αρκετά είναι τα αγωνιστικά προβλήματα και οι απουσίες που καλείται να αντιμετωπίσει ο Γιάννης Ταουσιάνης ενόψει του μεθαυριανού παιχνιδιού.

Συγκεκριμένα οι Μπάτζιος, Ποζατζίδης και Κωστανάσιος συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα εκτίσουν έτσι την ποινή τους, με τον τελευταίο ωστόσο να έχει υποστεί και χτύπημα στα πλευρά απ' το παιχνίδι με την Παναχαϊκή. Απών απ' τον αγώνα της τελευταίας στροφής του πρωταθλήματος θα είναι και ο Κατσούρι ο οποίος αποκόμισε ένα ράγισμα στο χέρι και του τοποθετήθηκε γύψος.

Για αύριο έχει προγραμματιστεί πρωινή προπόνηση (11.00) στο ίδιο γήπεδο, ενώ η αποστολή της ομάδας μας το απόγευμα θα αναχωρήσει για την Λάρισα για την επικείμενη αναμέτρηση.

Read 1202 times Last modified on Wednesday, 21 April 2021 15:06
Rate this item
(0 votes)

Latest from george