Print this page

Χαμόγελα απο τον Ταουσιάνη στον Εργοτέλη: "Πετύχαμε τον πρώτο στόχο" (VIDEO)

18 Apr 2021 Written by

Η παλικαρίσια ισοπαλία του Εργοτέλη στην Πάτρα (1-1) με την Παναχαική, τον έφερε και μαθηματικά στα πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκ 2.

Ο τεχνικός της κρητικής ομάδας, Γιάννης Ταουσιάνης, δεν μπορούσε να είναι ικανοποιημένος, καθώς η ομάδα του, μια αγωνιστική πριν την λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, πέτυχε τον πρώτο στόχο, που είχε θέσει.

Οπως δήλωσε ο τεχνικός του Εργοτέλη «θεωρώ ότι το 1-1 είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα, καθώς και οι δύο ομάδες είχαν καλά διαστήματα. Εμείς είμαστε ευχαριστημένοι για το γεγονός ότι μετά την ψυχρολουσία του γρήγορου γκολ που δεχθήκαμε, μπορέσαμε να αντιδράσουμε και δίκαια ισοφαρίσαμε. Επίσης είμαστε ικανοποιημένοι για το γεγονός ότι σήμερα και μαθηματικά κλειδώσαμε τον πρώτο στόχο που είχαμε, να μπούμε δηλαδή στο γκρουπ των έξι πρώτων ομάδων.

Έχει μείνει ένα ματς ακόμα στο οποίο θα προσπαθήσουμε για κάτι θετικό ώστε να πλασαριστούμε όσο καλύτερα μπορούμε στην βαθμολογία για να είμαστε σε θέση να διεκδικήσουμε και περισσότερα πράγματα στην πορεία. Τα παιχνίδια είναι αρκετά ως το τέλος αλλά τα δεδομένα αλλάζουν σαφώς κάθε αγωνιστική ανάλογα με τα αποτελέσματα. Αυτή τη στιγμή κοιτάζουμε τον επόμενο αγώνα».

Δείτε παρακάτω σε VIDEO την δήλωση του προπονητή του Εργοτέλη.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σούπερ Λίγκ 2: Εργοτέλης και Χανιά στα πλέι-οφ

Read 1232 times Last modified on Wednesday, 21 April 2021 12:48
Rate this item
(0 votes)

Latest from george

Media