Print this page

Νέιρα....ξανά απών

13 Apr 2021 Written by

Χωρίς το Νέιρα, ο οποίος εξακολουθεί να είναι τραυματίας, ξεκίνησε την προετοιμασία του, ο ΟΦΗ, για το κρίσιμο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, που θα γίνει το Σάββατο (17/4, 15:00), στο Γεντί Κουλέ, για την 4η αγωνιστική των πλέι-άουτ.

Ο Αργεντίνος μέσος, παραμένει εκτός πλάνων, καθώς δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Ο Νίκος Νιόπλιας, σε ένα παιχνίδι που θα χρειαστεί να σκοράρει για να κερδίσει, ελπίζει να έχει στο δημιουργικό κομμάτι σε καλύτερη μέρα τους Ντε Γκουσμάν και Σολίς, οι οποίοι προερχόμενοι επίσης απο τραυματισμό, κινήθηκαν στα...ρηχά, στο παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Απόλλωνα Στη Ριζούπολη (0-0).

Στο απουσιολόγιο της ομάδας, οι γνωστοί (και μόνιμοι) απόντες Γιαννούλης, Καστάνιος, Φερέιρα, Βαζ, Ναμπί, Τσιλιανίδης.

Ολα δείχνουν, ότι ο Νικος Νιόπλιας, θα στηριχθεί και πάλι στους "μάχιμους" και υγιείς διαθέσιμους παίκτες, που χρησιμοποίησε στα τελευταία δυο παιχνίδια.

Η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 αναφέρει:

Με προπόνηση που έγινε την Τρίτη (13/4) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, άρχισε η προετοιμασία της ομάδας μας για την εντός έδρας αναμέτρηση του Σαββάτου (17/4, 15:00) με τον Ατρόμητο.

Η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις δύναμης στο γυμναστήριο και αγωνιστικά παιχνίδια σε μικρούς χώρους στο γήπεδο.

O Ricardo Vaz ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ συμμετείχε και σε μέρος της προπόνησης.

Οι Juan Neira και Κώστας Γιαννούλης έκαναν θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα. Θεραπεία συνέχισαν οι Κοσμάς Τσιλιανίδης, Luc Castaignos, Adil Nabi και Felipe Souza.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Τετάρτη (14/4), στις 11:00.

Read 1247 times Last modified on Wednesday, 14 April 2021 14:42
Rate this item
(0 votes)

Latest from george