Του Γιώργου Κορτσιδάκη
Στον Εργοτέλη, η ισοπαλία στη Ρόδο, με το Διαγόρα (1-1) άφησε μια γλυκόπικρη γεύση, καθώς μπορεί να μπήκε τέλος στο αρνητικό σερί των 5 σερί ηττών, ωστόσο με βάση την εικόνα του αγώνα, η ομάδα, άξιζε τη νίκη, την οποία δεν κατάφερε να πάρει ακόμα και στο τελευταίο ημίωρο, που αγωνιζόταν με παίκτη παραπάνω!
Πάντως, ακόμα και ο πόντος είναι πολύτιμος, στην προσπάθεια που κάνει ο Εργοτέλης, ο οποίος έχει ένα "μαξιλαράκι" 4 πόντων απο την 7η Παναχαική και αν καταφέρει να κερδίσει την Κυριακή (11/4, 2.45) τον ΟΦιεράπετρας στο Παγκρήτιο στάδιο, θα έχει κάνει ένα αποφασιστικό βήμα, για να τερματίσει στην εξάδα στο τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.
Και απο εκεί και πέρα, αν και έχει χάσει έδαφος, θα κυνηγήσει ότι καλύτερο, μέσα στα πλέι-οφ.
Ο προπονητής του Εργοτέλη Γιάννης Ταουσιάνης, ανέφερε μετά το παιχνίδι στη Ρόδο, ότι «το αποτέλεσμα δεν μας αφήνει ικανοποιημένους επειδή πιστεύω ότι είχαμε περισσότερα καλά διαστήματα απ' τον αντίπαλο ή ενδεχομένως περισσότερες στιγμές και προϋποθέσεις ειδικά στο πρώτο ημίχρονο αλλά και απ' το γεγονός ότι δεν μπορέσαμε να εκμεταλλευτούμε την υπεραριθμία στα τελευταία λεπτά. Από εκεί και πέρα παρακολουθήσαμε δύο καλές αλλά πιεσμένες ομάδες οι οποίες κατά τη δική μου άποψη έβγαλαν και μια κόπωση, όμως πάλεψαν μέσα στο γήπεδο και μοιράστηκαν από ένα βαθμό. Συνεχίζουμε την προσπάθεια, καθώς το επόμενο παιχνίδι είναι πολύ σύντομα αλλά και γενικότερα να δουλέψουμε για τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές ώστε να είμαστε μέσα στο γκρουπ των έξι πρώτων ομάδων».
Kόντρα στον ΟΦΙ, ο Εργοτέλης δεν θα έχει εύκολο έργο, καθώς η ομάδα της Ιεράπετρας, αν και ουραγός, είναι δύσκολο καρύδι και έχει ζορίσει καλές ομάδες της κατηγορίας.
Θα χρειαστεί η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη, να έχει καθαρό μυαλό και να μην δείξει τις...τάσεις αυτοκτονίας, που έδειξε με τα Τρίκαλα και την ΑΕ Καραισκάκης, απο τους οποίους υπέστη ήττες-σοκ στο Παγκρήτιο στάδιο, με αποτέλεσμα, να χάσει έδαφος, απο τις πρώτες θέσεις.
Το παιχνίδι Εργοτέλης-ΟΦΙεράπετρας θα σφυρίξει ο Τζαμουνταντώνης (Χίου).
Η Βαθμολογία
1.Ιωνικός 40
2.Λεβαδειακός 35
3.Ξάνθη 32
4.Χανιά 31
5.Εργοτέλης 29
6.Διαγόρας 27
—————————————
7. Παναχαϊκή 25
8.Απόλλων Λάρισας 24
9.Δόξα Δράμας 20
-.Τρίκαλα 20
11.ΟΦΙ 12
-.Καραϊσκάκης 12
Επόμενη αγωνιστική (20ή)
Σάββατο (10/4)
14:45 Ιωνικός-Δόξα Δράμας (ERTSPORTS)
14:45 Απόλλων Λάρισας-Λεβαδειακός (ΕΡΤ3)
Κυριακή (11/4)
14:45 Τρίκαλα-Καραϊσκάκης (ERTSPORTS 3)
14:45 Ξάνθη-Διαγόρας (ΕΡΤ3)
14:45 Εργοτέλης-ΟΦΙ (ERTSPORTS)
14:45 Παναχαϊκή-Χανιά (ERTSPORTS 2)
Οι διαιτητές
Αναλυτικά,οι ορισμοί ις 20ής αγωνιστικής της SL2:
Ιωνικός - Δόξα Δράμας
Διαιτητής: Γρατσάνης (Τρικάλων)
Βοηθοί: Καραλής (Ηλείας), Τσολακίδης (Αθηνών)
Τέταρτος: Λάμπρου (Εύβοιας)
Απόλλων Λάρισας - Λεβαδειακός
Διαιτητής: Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)
Βοηθοί: Γουρνιάς (Ανατ. Αττικής), Αθανασόπουλος (Μεσσηνίας)
Τέταρτος: Αλάμπεης (Αθηνών).
Τρίκαλα - Α.Ε. Καραϊσκάκης
Διαιτητής: Τσιοφλίκη (Λάρισας)
Βοηθοί: Σάββας (Σερρών), Φραγκούλης (Πρέβεζας/Λευκάδας)
Τέταρτος: Μπεκιάρης (Καρδίτσας)
Ξάνθη - Διαγόρας
Διαιτητής: Κουκούλας (Λέσβου)
Βοηθοί: Καλλής (Ανατ. Αττικής), Αρμάκολας (Κυκλάδων)
Τέταρτος: Τσιάρας (Καβάλας)
Εργοτέλης - Ο.Φ. Ιεράπετρας
Διαιτητής: Τζαμουνταντώνης (Χίου)
Βοηθοί: Μποζατζίδης (Μακεδονίας), Γιαμουρτζής (Πειραιά)
Τέταρτος: Ντάουλας (Δυτ. Αττικής)
Παναχαϊκή - Χανιά
Διαιτητής: Τσέτσιλας (Γρεβενών)
Βοηθοί: Λιόντος (Ηπείρου), Τοροσιάδης (Μακεδονίας)
Τέταρτος: Μπούμπας (Ηπείρου)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ