Print this page

Ξανά στο γήπεδο μετά απο 3.5 μήνες- Δήλωσαν συμμετοχή στη Γ' Εθνική

02 Mar 2021 Written by

Μετά απο 3,5 μήνες μπήκε στο γήπεδο, ξεκίνησε τις προπονήσεις και δηλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Η ομάδα του Πόρου, που είναι απο τα μεγάλα "ναι" για την επανέναρξη της κατηγορίας, σε αντίθεση με την πλειοψηφία των ομάδων του Κρητικού ομίλου, δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα, όπως ζήτησε η ΕΠΟ απο τις ομάδες, μέχρι τις 3/3.

Παράλληλα, με δικά της έξοδα η ομάδα του Πόρου, έκανε covid-test σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα και υπο τις οδηγίες του Βασίλη Κρασανάκη, επέστρεψε ουσιαστικά, στην κανονικότητα.

Και ο Ηρόδοτος, με την σειρά του, ξεκίνησε τις προπονήσεις και παρ' ότι ήταν απο τα σωματεία που είχαν πεί "όχι" στην επανέναρξη της Γ' Εθνικής.

''Ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ ούτε αγώνες στα χαρτιά χάνει και ούτε υποβιβάζεται '' αναφέρει σε ανακοίνωση του, το ιστορικό σωματείο, κόντρα στην πρόθεση της ΕΠΟ, να υποβιβάσει τις ομάδες που δεν θα κατέβουν να αγωνιστούν στο νέο πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με το σχέδιο της ΕΠΟ, το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 28 Μαρτίου και θα διεξαχθεί μόνο ο πρώτος γύρος, με τον πρωταθλητή να δίνει μπαράζ για την άνοδο.

Η ανακοίνωση του Πόρου:

Σαν να μην πέρασε μια μέρα για τους "μπλε" που μετά από 3,5 και πλέον μήνες πάτησαν την Τετάρτη το απόγευμα (24/02) και πάλι στο γήπεδο. Με τα μούτρα στη δουλειά έπεσαν στον Πόρο. Μια μέρα μετά τα τεστ κορωνοϊού που πραγματοποίησαν, τ' αποτελέσματα των οποίων βγήκαν όλα αρνητικά, οι "μπλε" μπήκαν σε ρυθμούς νέας προετοιμασίας στο "Lido Soccer" ενόψει της επανέναρξης της Γ' Εθνικής. Βασίλης Κρασανάκης και Γιώργος Χατζηδιαμαντής σήκωσαν μανίκια με τα χαμόγελα στις τάξεις των ποδοσφαιριστών να είναι διάπλατα που επιτέλους γύρισαν στο φυσικό τους χώρο, κάνοντας και πάλι αυτό που πραγματικά αγαπούν. Να παίζουν ποδόσφαιρο!
Οι "μπλε" έστειλαν την Παρασκευή το πρωί (26/02) το σχετικό έγγραφο στην ΕΠΟ και θα ολοκληρώσουν κανονικά το πρωτάθλημα. Δήλωσε συμμετοχή ο Πόρος στην επανέναρξη της Γ' Εθνικής, τηρώντας στο ακέραιο τα λεγόμενά του. Η ομάδα του Ηρακλείου επικύρωσε και στην πράξη την επιθυμία της για συνέχιση και ολοκλήρωση της σεζόν και συνεχίζει απρόσκοπτα της προετοιμασίας της προκειμένου να παρουσιαστεί έτοιμη την 28η Μαρτίου όταν και ανακοινώθηκε επίσημα από την Ομοσπονδία ότι θα γίνει η σέντρα και πάλι στη Γ' Εθνική.

Η ανακοίνωση του Ηροδότου:

Χωρίς την παρουσία φωτογράφων ολοκληρώθηκαν τα εβδομαδιαία test COVID του ποδοσφαιρικού τμήματος του συλλόγου. Είναι όλα αρνητικά και αυτό είναι πολύ ευχάριστο γιατί η υγεία όλων μας είναι φυσικά πάνω από το ποδόσφαιρο. Ευχόμαστε μόνο αρνητικά τεστ όχι μόνο στον ΗΡΟΔΟΤΟ αλλά σε όλες τις ομάδες και πολύ σύντομα όλη αυτή η πανδημία να αποτελέσει παρελθόν. Υγεία σε κάθε φίλαθλο, στην οικογένεια του και σε όλο τον κόσμο.

Η ομάδα αυτή την βδομάδα ξεκίνησε προπονήσεις , έτσι ώστε σύμφωνα και με τις ανακοινώσεις της ΕΠΟ για την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος να είναι έτοιμη, αφού λοιπόν το πρωτάθλημα φαίνεται ότι θα συνεχιστεί. Σε συζητήσεις που έγιναν αυτή την βδομάδα με τις υπόλοιπες ομάδες από τον όμιλο της Κρήτης, εκφράσαμε την άποψη ότι σύμφωνα με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή την στιγμή σχετικά με την εξέλιξη και τις επιπτώσεις της πανδημίας στην κοινωνία, να μην ξεκινήσει αυτό το πρωτάθλημα και να θεωρηθεί ως μη γενόμενο. Σχετικά με την οδηγία της ΕΠΟ για τις επιπτώσεις σε περίπτωση αποχώρησης του κάθε σωματείου από την συνέχεια του πρωταθλήματος , η θέση της διοίκησης είναι ξεκάθαρη, ''ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ ούτε αγώνες στα χαρτιά χάνει και ούτε υποβιβάζεται '' . Θα κατέβουμε στο γήπεδο με μοναδικό στόχο την νίκη σε κάθε αγώνα, εφόσον η αντίπαλη ομάδα δηλώσει συμμετοχή. Την προσεχή Δευτέρα θα γίνει διοικητικό συμβούλιο που θα συζητηθούν όλες οι εξελίξεις και λεπτομέρειες καθώς και η νέα δήλωση συμμετοχής που πρέπει να γίνει στην ΕΠΟ το αργότερο μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη .

Επίσης σεβόμενοι την επιθυμία του φροντιστή της ομάδα μας Βαγγέλη Δροσοτάκη να αποχωρήσει από τα καθήκοντα του, νέος φροντιστής της ομάδας είναι ο Μιχάλης Τάταρης. Να ευχαριστήσουμε τον Βαγγέλη για τις υπηρεσίες του στο σύλλογο, και να του ευχηθούμε καλή συνέχεια σε ότι επιλέξει. Ξέρουμε την αγάπη του για τον ΗΡΟΔΟΤΟ και ότι θα είναι πάντα κοντά μας και δίπλα μας !!!.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ασαργιωτάκης: "Δεν θα ρίξω την ομάδα μου στα χαρτιά, για το καπρίτσιο κάποιων"

Read 423 times Last modified on Tuesday, 02 March 2021 11:28
Rate this item
(0 votes)

Latest from george