Print this page

Build up για...σεμινάριο και γκολάρα με 10 πάσες ο Εργοτέλης! (ΔΕIΤΕ ΤΟ)

28 Feb 2021 Written by

Του Γιώργου Κορτσιδάκη

Το passing game του Εργοτέλη, όπως και τα καλά τρεξίματα των παικτών του, σε όλα τα παιχνίδια, είναι το σημείο αναφοράς της φετινής ομάδας και ένα απο τα μυστικά της εντυπωσιακής του πορείας, με την κατάληψη του τιμητικού τίτλου του πρωταθλητή του πρώτου γύρου στην Σούπερ Λίγκ 2!

Κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας, στο Παγκρήτιο στάδιο, ο Εργοτέλης πέτυχε μια ακόμη σημαντική νίκη, απέναντι σε ένα σκληρό αντίπαλο (1-0).

Ο Γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Εργοτέλης Γιώργος Τουτζάρης, δημοσιεύσε στην σελίδα του στο Facebook, όλη την επιθετική ανάπτυξη της ομάδας, στην φάση του γκολ, πριν η μπάλα καταλήξει "συστημένη" απο την υπέροχη σέντρα του Ποζατζίδη, στο κεφάλι του Ολλανδού επιθετικού Conraad, o οποίος με μια εξαιρετική γυριστή κεφαλιά, την έστειλε στα δίχτυα, για να πετύχει το γκολ, που έκρινε το παιχνίδι.

Οι παίκτες του Εργοτέλη ανταλλάζουν 10 πάσες, πριν σκοράρουν, σε μια επίθεση για...σεμινάριο, τόσο στην οργάνωση της, όσο και στην εκτέλεση της!

Oπως γράφει ο Τουτζάρης "build up process leads to an amazing outcome#great teamwork", κάνοντας αναφορά στον τρόπο με τον οποίο ...χτίζει την επίθεση του ο Εργοτέλης, αλλά και την υπέροχη ομαδική αυτή, προσπάθεια!

Πράγματι, ο Γιώργος, αλλά και όλο το staff  του Εργοτέλη, έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται υπερήφανοι για αυτό το "μικρό θαύμα" που έχει πετύχει μέχρι τώρα η ομάδα τους, σε αυτό το δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα.

Ο Εργοτέλης είναι μια νεανική ομάδα, με μέσο όρο τα 22 χρόνια και ένα μπάτζετ, πολύ πιο χαμηλό απο τα 5 εκ. της Ξάνθης (!), αλλά και κάποια αρκετά μεγάλα, όπως είναι του Ιωνικού και του Λεβαδειακού.

Η ομάδα με το Ηρακλειώτικο δίδυμο στην τενική του ηγεσία (Ταουσιάνης-Σουτζής), αλλά και έντονο χρώμα απο Ηράκλειο στο πετσί της, είναι μια προσπάθεια που αξίζει να την παρακολουθήσει κανείς και να περιμένει με αγωνία να διαπιστώσει, αν ο υπέροχος φετινός Εργοτέλης, μπορεί να κάνει το ...θαύμα!

 

Δείτε ΕΔΩ το γκολ του Εργοτέλη με 10 πάσες!

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Πρωταθλητής πρώτου γύρου ο Εργοτέλης (VIDEOS)

Mην ξεγράφετε τον Εργοτέλη!

 

 

Read 1359 times Last modified on Wednesday, 03 March 2021 18:33
Rate this item
(0 votes)

Latest from george