Print this page

Το σερί του Εργοτέλη σταμάτησε στη Δράμα

24 Feb 2021 Written by

Του Γιώργου Κορτσιδάκη

Το αήττητο σερί του Εργοτέλη, που ήταν 7 παιχνίδια αήττητος σταμάτησε στη Δράμα, όπου γνώρισε την ήττα με 1-0, σε ένα παιχνίδι, που φαινόταν ότι θα το κερδίσει η ομάδα που θα έβαζε το γκολ.

Η Δόξα χωρίς να είναι καλύτερη, σκόραρε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου (+45) με τον Μενσά, σε μια άτυχη στιγμή για την άμυνα του Εργοτέλη, η οποία άργησε να διώξει την μπάλα και ο παίκτης της Δόξας με ένα εκπληκτικό σουτ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κατσιμήτρου, ο οποίος δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Αυτή ήταν η τρίτη ήττα του Εργοτέλη, ο οποίος ξεκίνησε με δυο χαμένα παιχνίδια με Ιωνικό και Λεβαδειακό στο Παγκρήτιο (0-1), αλλα η πρώτη εκτός έδρας και μετά απο 7 σερί παιχνίδια με 6 νίκες και μια ισοπαλία!

Παρ' όλα αυτά ο Εργοτέλης, εξακολουθεί να παραμένει πρώτος στην κατάταξη και κάνει πλέομν τα σχέδια του, για το επόμενο παιχνίδι εντός έδρας με τον Απόλλωνα Λάρισας, την προσεχή Κυριακή (2.45μμ) στο Παγκρήτιο στάδιο, με στόχο να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Ο Εργοτέλης, θα μπορούσε να αποφύγει την ήττα ή να σώσει τον ποντο, σε ένα παιχνίδι με λιγοστές φάσεις μπροστά στις δυο εστίες.

Ο Εργοτέλης είχε περισσότερες τελικές και την κατοχή, αλλά ο αντίπαλος του, είχε την ουσία, έστειλε την μπάλα στα πλεχτό και κέρδισε τη νίκη.

Η Δράμα, στην οποία είναι προπονητές ο Θανάσης Κολιτσιδάκης και ο Πέτρος Μαρινάκης, μετά τη νίκη επί του Ιωνικού ο οποίος εκείνη την εποχή ήταν πρώτος, κέρδισε ένα ακόμη πρωτοπόρο και μάλλον επιβεβαιώνει ότι η βαθμολογική θέση της Δόξας, την αδικεί.

Είναι μια ομάδα με εμπειρία και ταχύτητα, που θα κάνει πολλές "ζιμιές".

Διαιτητής: Βουρνέλης (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Τοροσιάδης (Μακεδονίας) , Φράγιος (Μακεδονίας)

4ος: Τσιάρας (Καβάλας)

Εργοτέλης (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Neral (Κατσούρι 62') Σερβιλάκης (Bote 84'), Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Πέϊος, Τσέλιος, Μπουτσάκης (Κωστανάσιος 62') Μανουσάκης Κοκκίνης (Μπουρσέλης 46'), Πατρινός (Conraad 46').

Αναπληρωματικοί: Τζελέπης, Κατσούρι, Μπουρσέλης, Κωστανάσιος, Κόλα, Σαρρής, Bote, Appi, Conraad.

Δόξα Δράμας (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Στεφανάκος, Σπυρόπουλος, Μαυρίας, Παπαργυρίου, Παρασκευάς, Αγιώτης (Κουκόλης 16'), Χάμοντ, Μένσα (Φυτόπουλος 84') Αγγελόπουλος (Πινδώνης 83') Βαντερσον (Μπελεβώνης 62') Μπαράνκο (Σαμπανίδης 83').

Αναπληρωματικοί: Ηλιάδης, Κόντος, Φυτόπουλος, Κούκολης, Τάσιος, Σαμπανίδης, Μπελεβώνης, Μαρινάκης, Πινδώνης.

 

Read 1480 times Last modified on Saturday, 27 February 2021 16:32
Rate this item
(0 votes)

Latest from george