Print this page

O μεγάλος απών του Γεντί Κουλέ

26 Jan 2021 Written by

Ο μεγάλος "απών" στην μάχη του ΟΦΗ με τον Αστέρα Τρίπολης, στο Γεντί Κουλέ, είναι ο Αργεντίνος Χερόνιμο Μπαράλες.

Ο προπονητής του Αστέρα Μίλαν Ράσταβατς, επέλεξε να δηλώσει στην μάχη του Γεντί Κουλέ, τον Μπαράλες για να εκτίσει τις κάρτες που είχε.

Δεν ήταν αυτή, η μοναδική απουσία του Αστέρα κόντρα στον ΟΦΗ.

Η ομάδα της Τρίπολης ήρθε στο Ηράκλειο, με σοβαρές απουσίες, καθώς εκτός τον Μπαράλες, δεν κατέβηκαν στο Ηράκλειο και οι Βαλιέντε, Κότσιρας, Ιγκλέσιας και Γκόμες.

Ο Μπαράλες έχει την φήμη του "δήμιου" του ΟΦΗ με 7 γκολ σε 8 παιχνίδια.

Οποτε βρίσκει μπροστά του την κρητική ομάδα, βγάζει το...άχτι του.

 Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, κέρδισε το πέναλτι με το οποίο ο Αστέρας άνοιξε το σκορ, ενώ πήρε και την αποβολή του Σελίμοβιτς.

Ο Αστέρας στο Γεντί Κουλέ, παρατάχθηκε με διάταξη 4-2-3-1. Ο Τσιφτσής είναι κάτω από τα δοκάρια, στην τετράδα της άμυνας δεξιά ο Ρούμπεν Γκαρσία, αριστερά ο Τασουλής, κεντρικοί αμυντικοί οι Καστάνο και Σουάρεζ.

Στην μεσαία γραμμή ο Μουνάφο με τον Μπέλογκ με τον νεαρό Τζίμα μπροστά τους σε ρόλο επιτελικού μέσου να πλαισιώνεται δεξιά από τον Τιλίκα και αριστερά από τον Σίτο, ενώ στην κορυφή της επίθεσης αγωνίζεται ο Λουις Φερνάντεθ.

Στον πάγκο για τον Αστέρα Τρίπολης οι: Παπαδόπουλος, Κρέσπι, Αλβάρεζ, Κανελλόπουλος, Χριστόπουλος, Άντριαν Ριέρα, Καπίγια, Αντζουλάς, Αλί Μπαμπά

Διαιτητής της αναμέτρησης του Γεντί Κουλέ ο Κουτσιαύτης από την Άρτα με βοηθούς τους Κόλλια από την Ήπειρο και Χριστάκογλου από την Χαλκιδική, ενώ τέταρτος διαιτητής είναι ο Βάτσιος από την Δυτική Αττική. Στο VAR βρίσκεται ο Γκορτσίλας από την Μακεδονία με βοηθό του τον Ψαρρή από την Ζάκυνθο.

Γ.Κορτς

Read 1158 times Last modified on Wednesday, 27 January 2021 22:46
Rate this item
(0 votes)

Latest from george