Print this page

Tαουσιάνης: "Να σκοράρουμε στα Χανιά" (VIDEO)

26 Jan 2021 Written by

Ο Εργοτέλης μετά απο δυο ήττες με Ιωνικό (0-1) και Λεβαδειακό (0-1) στο Παγκρήτιο, ψάχνει την πρώτη του νίκη την Τετάρτη (27/1, 3μμ) στα Χανιά, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, που έχει στόχο, να πρωταγωνιστήσει και να πάρει την άνοδο.

Ο προπονητής του Εργοτέλη Γιάννης Ταουσιάνης και ο παίκτης του Εργοτέλη Νίκος Πέιος, μίλησαν στο επίσημο κανάλι της ομάδας, με σεβασμό για τα Χανιά, αλλά τόνισαν ότι ο Εργοτέλης, θα προσπαθήσει να σκοράρει κάτι που δεν έχει κάνει στα προηγούμενα παιχνίδια και να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Οπως είπε ο Γιάννης Ταουσιάνης «είναι ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια έμπειρη, ποιοτική και σφιχτή ομάδα. Ο αντίπαλος είναι απο τις δυνατές ομάδες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο. Είναι μια έμπειρη ομάδα, με τον ίδιο προπονητή, περίπου 2,5 χρόνια. Το γκολ πρέπει να έχουμε. Αυτό μας λείπει. Στα προηγούμενα παιχνίδια ήμασταν δημιουργικοί και παραγωγικοί, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε».

Ο Νίκος Πέιος, με τη σειρά του, ανέφερε πως «είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά σκεφτόμαστε μόνο τη νίκη. Ο αντίπαλος είναι καλή ομάδα και έχει εμπειρία. Είναι απο τα φαβορί της ανόδου. Τέτοια παιχνίδια θέλουμε».

Δείτε στο παρακάτω VIDEO τις δηλώσεις του Γιάννη Ταουσιάνη και του Νίκου Πέιου.

Read 1293 times Last modified on Wednesday, 27 January 2021 22:07
Rate this item
(0 votes)

Latest from george

Media