Print this page

EπιστρΟΦΗ μετά απο δυο μήνες!

25 Nov 2020 Written by

Ο Πραξιτέλης Βούρος, ο οποίος λόγω θλάσης έχει μείνει περίπου δυο μήνες εκτός δράσης, προπονήθηκε κανονικά και προσφέρει μια ακόμη λύση στον Γιώργο Σίμο για το παιχνίδι της Κυριακής, με τα Γιάννινα, στο Γεντί Κουλέ.

Ο Βούρος είχε υποστεί θλάση πρώτου βαθμού, στο δεξί του πόδι παραμονές του αγώνα με τον ΠΑΟΚ και έκτοτε έκανε πρόγραμμα αποθεραπείας.

Μαρινάκης, Σολίς (θλάση) και ο Μπαλογιάννης (ημικρανίες) είναι τα προβλήματα για την τεχνική ηγεσία, για το επόμενο παιχνίδι, εκτός απο τους γνωστούς τραυματίες απόντες (Βαζ, Τσιλιανίδη, Ναμπί, Σόουζα).

Η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ ΟΦΗ αναφέρει:

Με τον Πραξιτέλη Βούρο να προπονείται κανονικά ολοκληρώθηκε την Τετάρτη (25/11) η προπόνηση της ομάδας μας στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, με την οποία συνεχίστηκε η προετοιμασία για τον εντός έδρας αγώνα της Κυριακής (29/11) με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης δεν προπονήθηκε, λόγω ημικρανίας.

Οι Nazareno Solis, Felipe Souza και Νίκος Μαρινάκης έκαναν θεραπεία. Πρόγραμμα αποκατάστασης ακολούθησαν για μια ακόμη ημέρα οι Ricardo Vaz και Κοσμάς Τσιλιανίδης.

Η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε αρχικά ασκήσεις κινητικότητας και τεχνικής, στις οποίες συμμετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές. Στη συνέχεια, όσοι αγωνίστηκαν στο ματς με τον Βόλο, έκαναν αποκατάσταση, ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν πρόγραμμα με ασκήσεις μεταβιβάσεων, παιχνίδι κατοχής και αγωνιστικό παιχνίδι.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Πέμπτη (26/11), στις 11:00 στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Read 1266 times Last modified on Friday, 27 November 2020 18:41
Rate this item
(0 votes)

Latest from george