Print this page

Τι δήλωσε ο Σίμος για το μεγάλο διπλό του ΟΦΗ στο Βόλο

23 Nov 2020 Written by

"Eίναι νίκη αυτοπεποίθησης και θα μας βοηθήσει πολύ για τη συνέχεια" δήλωσε ο προπονητής του ΟΦΗ, Γιώργος Σίμος, για την επιβλητική νίκη του ΟΦΗ στο Βόλο (1-4). Ο τεχνικός του ΟΦΗ, μιλώντας στην κάμερα της NOVA μετά το παιχνίδι, ανέφερε ότι "δόξα το Θεό όλα πήγαν καλά. Είχαμε μια καλή εμφάνιση, κοντά στα στάνταρ που θέλουμε την ομάδα μας.Και σε προηγούμενα παιχνίδια είχαμε καλή απόδοση, αλλά δεν είχαμε αποτελέσματα".

Ο Γιώργος Σίμος εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στο ρόστερ του ΟΦΗ.

Οπως είπε "έχουμε δυνατό γκρούπ παικτών. Αυτή η νίκη θα μας βοηθήσει. Είναι νίκη αυτοπεποίθησης για τη συνέχεια. Εχουμε  τώρα δυο παιχνίδι στο σπίτι μας. Τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Μου άρεσε το πως μπήκαμε στον αγώνα. Μετά τα πρώτα δέκα λεπτά κοντρολάραμε το παιχνίδι. Κάναμε πολλές ευκαιρίες για γκολ. Παίξανε 6 παίκτες που δεν είχαν αγωνιστεί λόγω τραυματισμού.

Η ομάδα γεμίζει σιγά-σιγά".

Ο τεχνικός του Βόλου Ανχελ Λοπες, εξέφρασε αιχμές για την φάση της αποβολής και τα πέναλτι που δίδονται σε βάρος της ομάδας του. Οπως είπε "με δέκα παίκτες πιέσαμε τον αντίπαλο, μέχρι το τέλος. Τα παιδιά δώσανε τα πάντα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ξέσπασε με σπουδαίο διπλό στο Βόλο ο ΟΦΗ

Read 1158 times Last modified on Wednesday, 25 November 2020 15:47
Rate this item
(0 votes)

Latest from george