Print this page

"Tα αποτελέσματα έχουν αδικήσει τον ΟΦΗ" (VIDEO)

21 Nov 2020 Written by

«Τα αποτελέσματα έχουν αδικήσει τον ΟΦΗ» ανέφερε ο Κώστας Μπαλογιάννης, ο οποίος θεωρεί ότι αν ο ΟΦΗ κερδίσει στο Βόλο (Δευτέρα 23/11, 7.30μμ), τα πράγματα θα εξελιχθούν καλύτερα για αυτόν, στην συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο μέσος του ΟΦΗ, ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε στην ομάδα του Βόλου, ως δανεικός απο τον ΠΑΟΚ, προειδοποίησε πάντως ότι "ο Βόλος είναι μια ομάδα με συνοχή και αυτό του δίνει κίνητρο και προχωράει".

Ο ίδιος μίλησε με θετικά λόγια για την ομάδα του Βόλου. Οπως είπε "επιστρέφω στο Βόλο, μια ομάδα που με βοήθησε αρκετά", ωστόσο ξεκαθάρισε ότι ο στόχος του ΟΦΗ είναι οι τρείς βαθμοί στο παιχνίδι. "Πιστεύω θα πάρουμε αυτό που θέλουμε" ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο νεαρός μέσος χαρακτήρισε θετική τη διακοπή του πρωταθλήματος για τον ΟΦΗ. Οπως είπε "ήταν πολύ σημαντικό το διάλειμμα, γιατί μας έδωσε χρόνο να δουλέψουμε και να επιστρέψουν οι τραυματίες. Μας έδωσε χρόνο να αναθεωρήσουμε κάποια πράγματα".

Για τη δική του παρουσία στον ΟΦΗ, είπε ότι "έχω προσαρμοστεί στον ΟΦΗ, η ομαδα με έχει βοηθήσει και παιχνίδι με παιχνίδι, θα γίνομαι καλύτερος".

Δείτε στο παρακάτω VIDEO τη δήλωση απο τον μέσο του ΟΦΗ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο ΟΦΗ στο Βόλο ψάχνει τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα

Read 1193 times Last modified on Monday, 23 November 2020 20:50
Rate this item
(0 votes)

Latest from george

Media