Δυο αποχωρήσεις παικτών ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚρουσώνα. Ο λόγος για τον Δημήτρη Καρυπίδη, ο οποίος ζήτησε να αποχωρήσει και το αίτημα του έγινε αποδεκτό, αλλά και τον Νίκο Στρατηγάκη, ο οποίος παραχωρήθηκε δανεικός στον Πανθηριακό. Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚρουσώνα:
"Ο ΠΑΟ Κρουσώνα αποδέχτηκε πρόταση για την παραχώρηση του Νίκου Στρατηγάκη με τη μορφή δανεισμού ως το τέλος της περιόδου στην ομάδα του Πανθηραϊκού Σαντορίνης, που αγωνίζεται στην Α’ Κατηγορία Κυκλάδων. Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής θα αναχωρήσει την Κυριακή για τη Σαντορίνη, προκειμένου να έχει την πρώτη γνωριμία με το σωματείο του Πανθηραϊκού ενώ ο δανεισμός του ισχύει από 1 Ιανουαρίου 2016. Η διοίκηση του ΠΑΟ Κρουσώνα του εύχεται κάθε επιτυχία και υγεία στις υποχρεώσεις του με τον Πανθηραϊκό. Ο Νίκος Στρατηγάκης αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του και το προπονητικό τιμ, με τον Ράικο Γιάνγιανιν να μιλά με τα καλύτερα λόγια για τη συνέπειά του και το ταλέντο του, φέρνοντάς ως παράδειγμα για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές.
Επίσης, ο ΠΑΟ Κρουσώνα ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Καρυπίδη μετά από επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή. Η διοίκηση τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα".