Print this page

Ο Γιάννης ζητάει σεβασμό απο τους διαιτητές (VIDEO)

20 Oct 2020 Written by

Η καθιέρωση στη Γ' Εθνική αποτελεί βασικό μέλημα των "μπλε" τη φετινή περίοδο, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στην εκπομπή "Αθλητική Δευτέρα" που έκανε πρεμιέρα στο "POROSFC TV" ο πρόεδρος της ομάδας.

"Είναι μια χρονιά επιβεβαίωσης για τον Πόρο στις Εθνικές κατηγορίες", ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Γιάννης Ασσαργιωτάκης, δίνοντας παράλληλα το σύνθημα για ελκυστικό ποδόσφαιρο αλλά και για άνετη παραμονή.
"Είμαι αισιόδοξος για την πορεία της ομάδας. Το υλικό είναι καλό, οι ποδοσφαιριστές έχουν γίνει ήδη οικογένεια, αν και έχουμε γύρω στους 17-18 νέους παίκτες σ' αυτή την ομάδα. Για μας είναι μια χρονιά επιβεβαίωσης ότι είμαστε ομάδα πια Εθνικής κατηγορίας. Πρέπει να κλείσουμε ένα μεγάλο βιβλίο, όχι να γυρίσουμε σελίδα, αλλά να κλείσουμε ένα μεγάλο βιβλίο, ν' ανοίξουμε ένα καινούργιο και ν' αρχίσουμε να το γράφουμε σαν ομάδα Εθνικής κατηγορίας. Δεν κυνηγάμε πρωταθλήματα, δόξες και μεγάλα πράγματα, θέλουμε πια στη συνείδηση του κόσμου, στο μυαλό ολων να μπούμε σαν ομάδα Εθνικής κατηγορίας. Να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερο ποδόσφαιρο και να μείνουμε άνετα στην κατηγορία", δήλωσε αρχικά ο ισχυρός άνδρας των "μπλε" και συνέχισε: "Πιστεύω ότι έχουμε το υλικό να μείνουμε άνετα στην κατηγορία. Είμαι πολύ αισιόδοξος, με την προσθήκη των ένα-δύο παικτών που αυτή τη στιγμή έχουν ήδη ενσωματωθεί στην ομάδα, πιστεύω ότι θα πάμε καλά. Είναι ένας μαραθώνιος, η ομάδα είναι στημένη με τέτοιο τρόπο ώστε το ποδόσφαιρο που θα παίξει να είναι ελκυστικό και διοικητικά θα το παλέψουμε να το συνειδητοποιήσουν όλοι ότι είμαστε μια ομάδα τώρα πια Εθνικής κατηγορίας".
Ερωτηθείς για το αν ο Πόρος έχει πιάσει... ταβάνι επί προεδρίας του, ο Γιάννης Ασσαργιωτάκης ανέφερε: "Ένας συνάδελφός σου μου είπε ότι ο Πόρος έχει πιάσει... ταβάνι, ότι αυτό που έχουμε κάνει να πάμε από το Β' τοπικό σε τέσσερα χρόνια στη Γ' Εθνική είναι σαν μια μεγάλη ομάδα να έχει πάει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Κάτι τέτοιο είναι. Στον αθλητισμό δεν υπάρχει ταβάνι στα όνειρα, αλλά εμείς αυτή τη στιγμή έχουμε στόχο και το ξαναλέω να γίνουμε στο μυαλό όλων μια ομάδα Εθνικής κατηγορίας".
Σχετικά με τον σεβασμό που ζήτησε προς την ομάδα του από τους διαιτητές μετά το ντέρμπι με τον Ηρόδοτο και τα παράπονα που υπάρχουν για τη φάση του πέναλτι, ο ισχυρός άνδρας των "μπλε" είπε: "Ο Ηρόδοτος είναι μια μεγάλη και ιστορική ομάδα. Οι διαιτητές είναι άνθρωποι και δυστυχώς κάποιες φορές επηρεάζονται από την ιστορία και τη δυναμική μιας ομάδας και άθελά τους μειώνουν τις ομάδες που δεν έχουν βαριά φανέλα. Μην κρυβόμαστε, ο Πόρος είναι μια καινούργια ομάδα, αν και γυρίζουμε σελίδα και προσπαθούμε να κάνουμε κάτι καινούργιο, η φανέλα μας δεν είναι ακόμα βαριά. Αναρωτιέμαι αν ο λάινσμαν η ο διαιτητής είχε την αντίστοιχη φάση στη δική μας περιοχή αν θα σφύριζε πέναλτι υπέρ μας".

Ενώ για την καθυστερημένη υπόδειξη του Αντωνίου στο πέναλτι μετά από ενδοεπικοινωνία με τον πρώτο βοηθό του Δασκαλομαρκάκη, σχολίασε: "Πονάει ακόμα περισσότερο η καθυστέρηση λίγων δευτερολέπτων υπόδειξης του πέναλτι από τον διαιτητή μετά από συνεννόηση με τον πρώτο βοηθό μέσω ενδοεπικοινωνίας. Γιατί αν παρατηρήσετε το βίντεο του αγώνα, ο διαιτητής ήταν πολύ κοντά, είχε καθαρό πεδίο μπροστά του και ο λάινσμαν ήταν τουλάχιστον τρεις φορές σε απόσταση μεγαλύτερη απ' ότι βρισκόταν ο διαιτητής. Τώρα αν ο λάινσμαν από τριπλή απόσταση το είδε καλύτερα από τον διαιτητή, τι να πω. Αλλά αναρωτιέμαι αν αυτή η φάση γινόταν στην περιοχή της αντίπαλης ομάδας, ο αμυνόμενος ήταν της άλλης ομάδας και ο επιθετικός δικός μας, αν εμείς θα είχαμε το ίδιο σφύριγμα".
Ο πρόεδρος του Πόρου εξέφρασε τη συμπαράστασή του στην περιπέτεια υγείας της κόρης του Ανδρέα Ξυδάκη, αναφερόμενος παράλληλα στον ΟΦΗ, στον Εργοτέλη, στον Α.Ο. Χανιά, αλλά και στον Ο.Φ. Ιεράπετρας.
Ολόκληρη η εκπομπή "Αθλητική Δευτέρα" που έκανε πρεμιέρα στο "POROSFC TV" στο παρακάτω βίντεο

Read 1339 times Last modified on Thursday, 22 October 2020 00:15
Rate this item
(0 votes)

Latest from george

Media