Print this page

Βόμβα με ομάδα της Κρήτης-Ανεβαίνει κατηγορία;

08 Oct 2020 Written by

Σε αναμμένα κάρβουνα, κάθονται οι άνθρωποι του Γιούχτα, καθώς λίγες μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος στον Κρητικό όμιλο της Γ' Εθνικής, υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες, να αγωνιστούν στην παραπάνω κατηγορία, στην Football league.

Οι άνθρωποι του Γιούχτα, έχουν ήδη ενημερωθεί απο την ΕΠΟ, ότι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο προκειμένου να συμπληρωθούν οι κενές θέσεις στην Football league, να κληθούν ως δευτεραθλητές του Κρητικού Ομίλου της Γ' Εθνικής, να ανέβουν και εκείνοι κατηγορία, όπως συνέβη με την πρωταθλήτρια Επισκοπή.

Αν συμβεί αυτό, θα αποτελεί βέβαια τη μεγαλύτερη πρόκληση, στην ιστορία της ομάδας των Αρχανών, η οποία αποτελεί πλέον μια νέα και σταθερή δύναμη για το ποδόσφαιρο της Κρήτης, με γηπεδικές εγκαταστάσεις που θα τις ζήλευαν ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών, μια σταθερή διοίκηση, αλλά και μια ομάδα που είναι απο τις καλύτερες πανελλαδικά στην Γ' Εθνική την τελευταία 5ετία.

Στον Γιούχτα δηλώνουν έτοιμοι για την μεγάλη πρόκληση, εφ όσον αυτή έρθει, καθώς η ομάδα έχει ενισχυθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό μεταγραφικά φέτος, για να πρωταγωνιστήσει στη Γ' Εθνική, έχοντας όμως απο το καλοκαίρι, όταν είχαν πρωτοεμφανιστεί αυτές οι πληροφορίες, στην...άκρη του μυαλού της, ότι θα μπορούσε να υπάρχει το ενδεχόμενο να αγωνιστεί την παραπάνω κατηγορία.

Παντως, για την κενή θέση της Football league υπάρχουν και άλλες υποψήφιες δευτεραθλήτριες (Σαντορίνη) και η ΕΠΟ θα κληθεί να αποφασίσει.

Το ερώτημα είναι με ποιά κριτήρια.

Θα είναι αγωνιστικά ως η καλύτερη δεύτερη για παράδειγμα, με συντελέστές νικών-βαθμών-τερμάτων κλπ ή με κάποιο άλλο τρόπο.

Γ.Κορτς

Read 1699 times Last modified on Sunday, 11 October 2020 21:57
Rate this item
(0 votes)

Latest from george