Print this page

Δυο κρούσματα κορωνοϊού σε μεγάλες Ελληνικές ομάδες

20 Aug 2020 Written by

Δυο νέα κρούσματα κορωνοϊού "έσκασαν" σε μεγάλες Ελληνικές ομάδες.

Το ένα αφορά στον Ολυμπιακό, καθώς ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός Ρούμπεν Σεμέντο βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και τέθηκε σε απομόνωση.

Ενώ το δεύτερο κρούσμα αφορά στην μπασκετική ΑΕΚ καθώς βρέθηκε θετικό δείγμα σε παίκτη της και έτσι διέκοψε την προετοιμασία της στα Ιωάννινα.

Ο Σεμέντο, χάνει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΚ στις 30 Αυγούστου.

To θετικό, πάντως, είναι ότι δεν ήρθε σε επαφή με τους συμπαίκτες του, οι οποίοι συνεχίζουν κανονικά την προετοιμασία τους.

Ενώ η αποστολή της μπασκετικής ΑΕΚ, επιστρέφει άμεσα στην Αθήνα και θα ακολουθήσουν και άλλα τεστ, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο υγειονομικό πρωτόκολλο.

Η Ένωση, πάντως, δεν έδωσε και το όνομα του θετικού σε κορωνοϊό, αλλά υπογράμμισε ότι η κατάσταση είναι ελεγχόμενη.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

«Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης η ΑΕΚ ΒC ανακοινώνει, ότι αθλητής της Ομάδας μας διεγνώσθη θετικός στην COVID-19.

Η κατάστασή του θα παρακολουθείται συστηματικά από τους ειδικούς και από το ιατρικό επιτελείο μας.

Tα υπόλοιπα μέλη και οι αθλητές πρόκειται να υποβληθούν στις απαραίτητες εξετάσεις, ενώ ακολουθούνται όλα τα προβλεπόμενα, σύμφωνα με το πρωτόκολλο Υγείας του ΕΟΔΥ.

Προδήλως διεκόπη η προετοιμασία της Ομάδας.

H AΕΚ ΒC εύχεται περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον αθλητή μας».

Read 746 times Last modified on Monday, 24 August 2020 18:54
Rate this item
(0 votes)

Latest from george