Print this page

Ο Μάνος και οι χαμένες ευκαιρίες του ΟΦΗ

07 Jun 2020 Written by

Στις χαμένες ευκαιρίες του ΟΦΗ, που δεν έγιναν γκολ, απέδωσε ο Δημήτρης Μάνος, την ήττα του ΟΦΗ απο τον Αρη (3-1), στο Κλεάνθης Βικελίδης.
Ο επιθετικός του ΟΦΗ, επανήλθε στην ενδεκάδα, δημιούργησε το γκολ του Σακόρ, αλλά είχε και χαμένες ευκαιρίες.
Δεν κατάφερε να σκοράρει, αλλά ήταν αρκετά δραστήριος, στην επιστροφή του μετά απο καιρό στο βασικό σχήμα.
Οπως δήλωσε στην κάμερα του ΟΦΗ-TV μετά το τέλος του αγώνα "όταν δεν καταφέρνεις να κάνεις τις ευκαιρίες γκολ, σίγουρα θα το πληρώσεις. Μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, είχαμε τις ευκαιρίες μας, σημειώσαμε το γκολ, ένα πολύ ωραίο γκολ, ήμασταν σταθεροί στο παιχνίδι, στο πλάνο που θέλαμε. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, χάσαμε το ρυθμό μας και θα ψάξουμε να βρούμε τι φταίει.
Η διακοπή μας εκανε κακό, θα προσπαθήσουμε μέσα απο τις προπονήσεις να βελτιώσουμε την φυσική μας, κατάσταση. Αυτό ήταν το κλειδι. Η φυσική κατάσταση. Δεν δώσαμε πού χώρο στον αντίπαλο, απλά πληρώσαμε κάποια λάθη που δεν τα κάναμε παλαιότερα".

Δείστε στο παρακάτω VIDEO τις δηλώσεις του παίκτη του ΟΦΗ.

Read 666 times Last modified on Sunday, 07 June 2020 20:10
Rate this item
(0 votes)

Latest from george