Print this page

Επισκοπή-Αστέρας Βάρης: Δυο πέναλτι διαμόρφωσαν το 1-1

02 Nov 2015 Written by

Για άλλο ένα ματς, η Επισκοπή, αν και προηγήθηκε με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ηλιόπουλου,  δεν κατάφερε να πάρει τρεις πολύτιμους βαθμούς στην έδρα της όπου για ακόμη μια φορά, δέχτηκε γκολ από την «άσπρη βούλα». Στο 55' ο Ηλιόπουλος έκανε το 1-0 για την Επισκοπή. Στο 72' ο Πασαλίδης και πάλι με πέναλτι ισοφάρισε για τον Αστέρα Βάρης.

Η διαιτησία:  Τζαγκαράκης Π. (Χανίων), Πετεινάτος (Χανίων), Δασκαλάκης (Ηρακλείου).

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Γκώνιας): Γεωργίου, Κρητικός, Αγτζίδης (71’ Τοπάλι), Μποτωνάκης,  Παπαδήμας, Σπάσιστς, Γούλας (46’ Χαλκιαδάκης), Σταυρόπουλος, Βελονάκης (65’ Βλαβιανός), Φοβάκης, Ηλιόπουλος.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Γούτης): Μαρινάκης,  Καραμπάς, Χόρτσας, Βασιλείου (53’ Τσακιράκης), Αγκόλι, Χατζησάββας (46’ Ανδριανόπουλος), Παπασάββας, Κουτρουκίδης, Πασσαλίδης, Νικολέττος (63’ Καναβέτας).

Το φιλμ του αγώνα

Στο 1’, ο Πασαλίδης έβγαλε την σέντρα από δεξιά, ο Κουτρουκίδης έκανε την προβολή από την μικρή περιοχή αλλά ο Γεωργίου ενστικτωδώς απομάκρυνε με τα πόδια.

Στο 11’ ο Νικολέτος έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα κόντραρε στα σώματα.

 Στο 13’ ο Κουτρουκίδης έκανε το σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή, η μπάλα κόντραρε στον Κρητικό και κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Γεωργίου.

Στο 15΄ ο Σπάσιτς εκτέλεσε απευθείας το φάουλ που κέρδισε ο Γούλας έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα χτύπησε στο τείχος.

Στο 27΄ο Ηλιόπουλος έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, ο Μαρινάκης όμως μπλόκαρε σταθερά την μπάλα.

Στο 30΄ο Ηλιόπουλος μπήκε από αριστερά, έκανε την συρτή σέντρα, αλλά ο Χόρτσας με τάκλιν έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 40’ ο Νικολέτος, μπήκε από αριστερά, έκανε την παράλληλη μπαλιά αλλά ήταν δυνατή με αποτέλεσμα να μην προλάβει ο Πασσαλίδης.

Στο 44’ ο Ηλιόπουλος μπήκε για άλλη μια φορά από αριστερά, έκανε την συρτή σέντρα, αλλά έδιωξαν τελευταία στιγμή οι αμυντικοί.

 

Στην επανάληψη, η ομάδα  της Επισκοπής έδειξε πιο φρέσκια, και μαζί με τον Γεωργίου που ήταν και πάλι κέρβερος κάτω από τα δοκάρια του, έφτασε στο γκολ μα κυρίως αρκετές φορές μπροστά στην εστία του Μαρινάκη. 

Στο 52’ ο Πασσαλίδης βγήκε τετ - α – τετ με τον Γεωργίου αλλά ο πορτιέρο μας είπε ξανά όχι.

ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΛ! 1-0  Στο 55’ ο Ηλιόπουλος μπήκε από αριστερά, έκανε την σέντρα σουτ, με τον Μαρινάκη να διώχνει με υπερένταση. Στην συνέχεια της φάσης ο Χαλκιαδάκης ανατράπηκε από τον Καραμπά  μέσα στην περιοχή και ο κ. Τζαγκαράκης έδειξε τη εσχάτη των ποινών. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ηλιόπουλος όπου και ευστόχησε.

Στο 57’ ο Κουτρουκίδης σούταρε με δύναμη αναγκάζοντας τον Γεωργίου να κατεβάσει εντυπωσιακά.

Στο 58’ ο Ηλιόπουλος πάσαρε στον Σταυρόπουλο που σούταρε από πλάγια θέση αναγκάζοντας τον Μαρινάκη να μπλοκάρει.

το 64’ ο Ηλιόπουλος πλαγιοκόπησε την αντίπαλη άμυνα, έκοψε στον Φοβάκη αλλά ο τελευταίος ήταν λίγο πιο μπροστά…

ΓΚΟΛ!1-1: Στο 72’ ο Αστέρας Βάρης κέρδισε πέναλτι . Ο Πασαλίδης εκτέλεσε εύστοχα και ισοφάρισε. 

Στο 85’ ο Χαλκιαδάκης  έκανε την κάθετη πάσα στον Ηλιόπουλο, ο τελευταίος σούταρε μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα κόντραρε στον Τσακιράκη και κατέληξε στα χέρια του Μαρινάκη.

Στο 89’ ο Ανδριανόπουλος έβγαλε την κάθετη στον Καναβέτα όπου βρέθηκε απέναντι στον Γεωργίου με τον τελευταίο να τον σταματά για άλλη μια φορά.


Read 1411 times
Rate this item
(0 votes)

Latest from george