Print this page

To τελευταίο αντίο στον Γιώργο Δεικτάκη

02 Dec 2019 Written by
Το τελευταίο αντίο στον Γιώργο Δεικτάκη, λένε την Δευτέρα 2/12 στις 3 το μεσημέρι στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά, οι δικοί του άνθρωποι,η οικογένεια του, οι φίλοι και οι συνεργάτες του.
H τοπική κοινωνία, ο πολιτικός, αλλά και ο αθλητικός κόσμος, είναι συγκλονισμένοι απο τον θάνατο του πρώην βουλευτή της ΝΔ, Γιώργου Δεικτάκη, ο οποίος μετά από ανακοπή καρδιάς που υπέστη το Σάββατο το βράδυ στο γήπεδο του ΟΦΗ, άφησε την Κυριακή το πρωί την τελευταία του πνοή στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ, σε ηλικία 73 ετών.
Παρά τις μεγάλες προσπάθειες των γιατρών, δεν κατέστη δυνατό να κρατηθεί στη ζωή.
 Ο Γιώργος Δεικτάκης, εκτός απο την πολιτική,  είχε και πλούσια αθλητική δράση, καθώς υπήρξε ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ, διευθύνων σύμβουλος στα πρώτα χρόνια της ΠΑΕ ΟΦΗ, πρόεδρος του ΠΟΑ, σύμβουλος σε αθλητικά θέματα του πρωθυπουργού Κωσταντίνου Μητσοτάκη, πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Κρήτης.
Οι συλλυπητήριες ανακοινώσεις απο αθλητικούς συλλόγους είναι πολλές.
ΠΑΕ ΟΦΗ: Η ανθρώπινη ζωή είναι πάνω από κάθε νίκη. Ξεπερνά τα όρια του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού. Λίγες ώρες μετά από τη νίκη της ομάδας επί της ΑΕΚ, σκύβουμε το κεφάλι και, με απόλυτο σεβασμό στη μνήμη του, θρηνούμε για την απώλεια του Γιώργου Δεικτάκη. Ενός ανθρώπου που έγραψε την δική του ιστορία στα κοινωνικά δρώμενα του τόπου μας και στην αγαπημένη του ομάδα, τον ΟΦΗ μας, χάνοντας τη ζωή του έπειτα από καρδιακό επεισόδιο που υπέστη στο γήπεδό μας. Η οικογένεια της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 εκφράζει τα πιο ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένειά του.
Ερασιτέχνης ΟΦΗ: Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Δεικτάκη, για τον ξαφνικό χαμό του. Ο Γιώργος Δεικτάκης, υπήρξε ένας αγνός φίλος του ΟΦΗ μας, τον οποίο και υπηρέτησε ποδοσφαιρικά και παραγοντικά.
Ο χαμός του, μετά την ανακοπή καρδιάς που υπέστη στο γήπεδο μας, το γήπεδο που αγάπησε και παρακολουθούσε με πάθος, σαν ένας από εμάς, τα παιχνίδια της αγαπημένης μας ομάδας, μας συγκλόνισε όλους.
Ο Γιώργος Δεικτάκης, μέσα από τον πολιτική και κοινωνική του δράση, ήταν ένας μεγάλος σύμμαχος του ΟΦΗ, σε όλες τις κατά καιρούς μάχες, που έδωσε για να βρει το δίκιο του.
Ο ΟΦΗ έχασε ένα μεγάλο Ομιλίτη!
Κουράγιο και δύναμη στους οικείους του, για την μεγάλη τους απώλεια.
Γιώργο Δεικτάκη, Καλό Παράδεισο!''
H Επιτροπή μπάσκετ του ΟΦΗ : Η επιτροπή μπάσκετ του ΟΦΗ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια για τον αδόκητο χαμό του πρώην βουλευτή και φιλάθλου της ομάδας Γιώργου Δεικτάκη. Ο Γ. Δεικτακης χαρακτηριζόταν από ανιδιοτελή αγάπη για το σωματείο μας, το οποίο στήριξε όλα τα χρόνια της πολιτικής του διαδρομής. Στη μνήμη του εκλιπόντος θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή πριν την έναρξη του αγώνα με το Μαρούσι στα Δύο Αοράκια.
O ΠΑΟΚρουσώνα: «Σήμερα τα ξημερώματα, ένας αξιαγάπητος, δυνατός και πάντα μαχητής άνθρωπος έφυγε από κοντά μας. Ο επί σειρά ετών πολιτευτής και πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κρουσανιώτης Γιώργος Δεικτάκης. Ο ΠΑΟ Κρουσώνα εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια τόσο στην οικογένεια του, όσο και στους οικείους του. Ως ύστατο φόρο τιμής, στο σημερινό παιχνίδι με τον Ζαρό θα αγωνιστεί με μαύρα περιβραχιόνια και θα ζητήσει να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή εις μνήμη του αγαπημένου μας φίλου και χωριανού».
O ΠΟΑ: Με λύπη πληροφορηθήκαμε το χαμό του Γιώργου Δεικτάκη, ο οποίος έγραψε τη δική του ιστορία στο σύλλογο. Το Δ.Σ. του ΠΟΑ εκφράζει τη βαθύτατη λύπη του και η σκέψη όλων μας είναι στην οικογένεια του εκλιπόντος. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.
O Γ.Σ. Εργοτέλης: «Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Δεικτάκη, για τον αδόκητο χαμό του. Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».
Η ΕΠΣΗ : Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου εκφράζει θερμά συλλυπητήρια για τον απροσδόκητο θάνατο του Γιώργου Δεικτάκη.
Ο αγαπητός φίλος Γιώργος έμελλε να διανύσει τις τελευταίες στιγμές της ζωής του στο γήπεδο του ΟΦΗ, εκεί όπου είχε πάει για να παρακολουθήσει τον αγώνα της αγαπημένης του ομάδας. Ήταν άνθρωπος του αθλητισμού, ένας άνθρωπος με ευαισθησίες για τα σωματεία και τα ερασιτεχνικά σωματεία. Η πόρτα του ως βουλευτής και πολιτικός παράγοντας ήταν πάντα ανοιχτή για την ΕΠΣΗ για να βοηθήσει και να προωθήσει αιτήματα για την βελτίωση του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου.
Υπήρξε ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ και άλλων ομάδων ενώ διετέλεσε κατά το παρελθόν διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΟΦΗ και πρόεδρος του ΠΟΑ. Μέχρι πρόσφατα η οικογένειά του είχε ενεργή ανάμειξη στο ποδόσφαιρο, καθώς ο γιος του Γιάννης Δεικτάκης, διετέλεσε πρόεδρος στον ΠΑΟ Κρουσώνα, την ομάδα του τόπου καταγωγής τους.
Καλό ταξίδι Γιώργο Δεικτάκη…''
H Δαμάστα: «Ο πρόεδρος Αντώνης Παπαδάκης και το Δ.Σ. της Δαμάστας εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για την απώλεια του πρώην βουλευτή και παλιού ποδοσφαιριστή και παράγοντα ομάδων του Ηρακλείου, Γιώργου Δεικτάκη. Ο Γιώργος Δεικτάκης άφησε το στίγμα του στο ποδόσφαιρο και στον αθλητισμό του Ηρακλείου γενικότερα. Θερμά συλλυπητήρια και κουράγιο στην οικογένειά του».
O Ε.Γ.Ο.Η.: Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοκητικού Συμβουλίου του ΕΘΝΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ εκφράζουν την Βαθεία τους Θλίψη για τον Χαμό του Φίλου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΕΙΚΤΑΚΗ, Ενός κατ΄εξοχήν Ανθρώπου του Αθλητισμού που προσέφερε τις Υπηρεσίες του στον Ηρακλειώτικο Αθλητισμό (και όχι μόνο) από Πολλαπλά Μετερίζια και για Πολλές Δεκαετίες, Αδιακρίτως!!! Η Μοίρα του επεφύλαξε μέσα σε Γήπεδο να Αφήσει την Τελευταία του Πνοή!!
Ας είναι Ελαφρύ το Χώμα που θα τον Σκεπάσει!!
Εκφράζουμε τα Θερμά μας Συλλυπητήρια προς την Οικογένειά Του!!!
To ΕΑΚΗ : "Ο Γιώργος Δεικτάκης πέρα από ένας σπουδαίος πολιτικός, ένας λαμπρός επιστήμονας, υπήρξε ένας άνθρωπος που αγάπησε και υπηρέτησε τον αθλητισμό από διάφορα πόστα τόσο ως Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κρήτης όσο και στα σωματεία του ΟΦΗ και της ΠΟΑ κατέχοντας σημαντικές θέσεις ευθύνης. Με μεγάλη θλίψη αποχαιρετούμε τον Γιώργο Δεικτάκη εκφράζοντας θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.
Oι βετεράνοι ποδοσφαιριστές του ΠΟΑ :
"Ο Γ. Δεικτακης υπηρέτησε την ομάδα μας ως ποδοσφαιριστής αλλά και ως πρόεδρος τις δεκαετίες του 60 και 70 , την αγάπη του συνέχισε να την δείχνει εμπράκτως και απο την θέση του ως βουλευτής , όποτε και όταν του ζητηθηκε. Σε ευχαριστούμε Πρόεδρε......Καλό ταξίδι"
Read 2083 times Last modified on Monday, 02 December 2019 15:09
Rate this item
(0 votes)

Latest from george