Print this page

Ο Κολομβιανός ακραίος του ΟΦΗ που έβαλε δύσκολα στον ΠΑΟ

16 Oct 2019 Written by

«Ηρθα στον ΟΦΗ για να δώσω το 100% και να κάνω μια πολύ καλή χρονιά, τόσο εγώ, όσο και η ομάδα» τονίζει ο 23χρονος διεθνής (1μ98) Κολομβιανός ακραίος του ΟΦΗ, Ivan Andres Hurtado Mina, ο οποίος έκανε πολύ καλό παιχνίδι στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι με τον Παναθηναικό, στο Βαρδινογιάνειο αθλητικό κέντρο, καταγράφοντας 17 κερδισμένους πόντους.
Ο «Ivan» με το καλό του σερβίς και τα δυνατά του τελειώματα, έδειξε ότι θα μπορέσει να δώσει βοήθειες στην κρητική ομάδα και όπως ανέφερε στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ «δουλέψαμε καλά σαν ομάδα στο τελευταίο παιχνίδι και κοντράραμε ένα πολύ καλό αντίπαλο, που είναι από τις κορυφαίες ομάδες στη χώρα. Δεν σταματάμε όμως εδώ. Συνεχίζουμε τη δουλειά και τη βελτίωση, ώστε να παρουσιαστούμε έτοιμοι στο πρωτάθλημα».
Ο Κολομβιανός ακραίος, τονίζει για τις πρώτες του εντυπώσεις στον ΟΦΗ, πως «είναι η πρώτη μου φορά στην Ελλάδα. Όλα είναι υπέροχα εδώ. Η ομάδα, οι συμπαίκτες μου, ο κόσμος, το γήπεδο, η πόλη. Θέλω να δώσω όσα περισσότερα μπορώ, ώστε να έχει ο ΟΦΗ, αλλά και εγώ μια καλή σεζόν. Πιστεύω ότι θα πάνε καλά για μας.Εχουμε μια καλή ομάδα και παρ΄ότι είναι η πρώτη μας χρονιά στην Volley League, θα τα καταφέρουμε».
Για τα φιλικά με τον Παναθηναικό, ανέφερε ότι «παίξαμε με μια πολύ καλή ομάδα, με εξαιρετική υποδοχή και πολύ καλό σερβίς. Και εμείς όμως δείξαμε καλά στοιχεία. Ηταν δυο δυνατά παιχνίδια, όπως αυτά που θα δώσουμε στα επίσημα παιχνίδια στο πρωτάθλημα».

Δυο ακόμη χορηγοί
Πέρα όμως απο το αγωνιστικό κομμάτι, οι άνθρωποι του ΟΦΗ, προετοιμάζονται και σε επίπεδο χορηγιών στην Volley League. Δυο ακόμη χορηγοί θα είναι στο πλευρό της ομάδας. H VODAFONE η οποία στηρίζει 18 χρόνια τα τμήματα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, αλλά και το εστιατόριο Kuzina. Με ανακοίνωση του, ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ και το τμήμα βόλει τους ευχαριστούν που είναι κοντά στην προσπάθεια του ΟΦΗ, στην παρθενική του συμμετοχή στην Volley League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ενας μεγάλος κόουτς, αποθεώνει τον ΟΦΗ

Read 1448 times Last modified on Wednesday, 16 October 2019 16:59
Rate this item
(0 votes)

Latest from george