Η δύναμη του ποδοσφαίρου, δεν κρύβεται μόνο στις 4 γραμμές του γηπέδου και ο επιχειρηματίας πρόεδρος της Δαμάστας Αντώνης Παπαδάκης, το έχει αντιληφθεί αυτό.
Με μια σειρά απο πρωτοβουλίες και κοινωνικές δράσεις, στέλνει μηνύματα που λείπουν - η αλήθεια είναι- απο το ποδόσφαιρο μας.
Στο ντέρμπι του Κρουσώνα, μεταξύ του ισχυρού ΠΑΟΚ και της Δαμάστας που έχει μπεί φουριόζα με 2Χ2 στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ, η πιο σημαντική είδηση, ίσως και πέρα απο το αγωνιστικό μέρος του πολύ καλού παιχνιδιού, ήταν η εν΄ργεια του Αντώνη Παπαδάκη, να δωρίσει ένα απινιδωτή, στη γηπεδούχο ομάδα.
Ενα πολύτιμο εργαλείο, που ΟΦΕΙΛΕΙ να έχει κάθε ομάδα, κάθε αθλητικός χώρος, κάθε αθλητική εγκατάστση, καθώς μπορεί να σώσει μια ζωή.
Μάλιστα, ο Αντώνης Παπαδάκης, ο οποίος λόγω επαγγελματικής ενασχόλησης, με τον ιετρικό εξοπλισμό, έχει τη δυνατότητα αυτή, σκοπεύει, να δωρίσει σε όσο τον δυνατόν περισότερες ομάδες, απινιδωτές, ώστε να υπάρχουν στα γήπεδα του τοπικού μας ποδοσφαίρου.
Η Δαμάστα πήρε την μεγάλη νίκη στην Δαμάστα (2-0), αλλά ο Αντώνης έβαλε το καλύτερο γκολ σε αυτό το παιχνίδι.
Στην φωτογραφία ο Αντώνης Παπαδάκης μαζί με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ κ. Κώστα Μπουμάκη και τον Ανέστη Αναστασιάδη, τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της Δαμάστας, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι στον Κρουσώνα, αλλά από το επόμενο ματς θα βρίσκεται και εκείνος στην διάθεση του προπονητή του.
Γ.Κορτς
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ