Print this page

"Σφαίρα" ο Ροβίθης, ισοπαλία ο Εργοτέλης (VIDEO)

22 Aug 2019 Written by

Ο Μανόλης Ροβίθης πετούσε "φωτιές" στο φιλικό 2-2 του Εργοτέλη με τα Χανιά, στην κρητιή φιλική κόντρα με άρωμα Σουπερ Λίγκ 2, που έγινε στο Παγκρήτιο στάδιο. Ο γρήγορος επιθετικός του Εργοτέλη, με δυο υπέροχα με γκολ, με κίνηση στην πλάτη της άμυνας του αντιπάλου και ωραία τελειώματα, έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκόρ με 0-2, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο, οι Χανιώτες ισοφάρισαν με τον πολύπειρο επιθετικό Τζιώρα και τον Βραζιλιάνο Λεοζίνιο σε 2-2. Και οι δυο ομάδες έδειξαν ότι θα είναι απο τις ομάδες που θα ξεχωρίσουν στο φετιμό πρωτάθλημα της Σουπερ Λιγκ 2.

Δείτε στο παρακάτω VIDEO του Crete2day τα 4 γκολ του "χορταστικού" φιλικού στο Παγκρήτιο στάδιο.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

4' ΓΚΟΛ για τον Εργοτέλη. Ο Ροβίθης μετά από υπέροχη κάθετη μπαλιά του Αλεξάκη βγαίνει απέναντι απ' τον αντίπαλο γκολκίπερ και με έξοχο πλασέ άνοιξε το σκορ στο Παγκρήτιο.
7' Σέντρα του Μουμίν στην καρδία της άμυνας, ο Τζιώρας με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα άουτ.
10' Αναγκαστική αλλαγή για τα Χανιά καθώς ο Καραγεωργής τραυματίστηκε με τον Σελινιωτάκη να τον αντικαθιστά.
18' ΓΚΟΛ για τον Εργοτέλη. Ο Ροβίθης με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, αυτή τη φορά από κάθετη πάσα του Μπουτσάκη βγήκε τετ α τετ με τον Κουτζαβασίλη και με πλασέ έγραψε το 2-0.
21' ΓΚΟΛ για τα Χανιά. Ο Τζιώρας με κεφαλιά μειώνει σε 2-1 για τα Χανιά.
26' Ο Βουτσάς έπιασε το σουτ απ' το ύψος του πέναλτι με τον Κουτζαβασίλη να πέφτει και να μπλοκάρει σταθερά.
30' Με την συμπλήρωση 30 λεπτών παιχνιδιού ο γκολκίπερ των Χανίων αλλάζει και την θέση του παίρνει ο Λαζαρίδης.
36' Ο Μπουρσέλης κάνει ένα δυνατό συρτό σουτ μέσα στην περιοχή, ο Λαζαρίδης πέφτει και αποκρούει με δυσκολία την μπάλα και στην επαναφορά ούτε ο Ροβίθης καταφέρνει να τον νικήσει καθώς αποκρούει και το σουτ του τελευταίου.
39' Ο Kwateng κάνει ένα εξαιρετικό κοντρόλ με το στήθος, και δίχως να το σκεφτεί σουτάρει δυνατά με την μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ.
57' Σουτ του Kwateng αποκρούει ο Λαζαρίδης.
70' Δυνατό σουτ του Παπαχρήστου αρκετά μέτρα έξω απ' την περιοχή, αποκρούει εντυπωσιακά ο Τζελέπης σε κόρνερ.
77' Υπέροχη ενέργεια απ' τον Barata ο οποίος με τις τρίπλες του προσπέρασε δύο αντίπαλους αμυντικούς έδωσε στον Μανουσάκη όπου το δυνατό του σουτ πέρασε λίγο πάνω απ' την εστία του Λαμπίρη.
88' ΓΚΟΛ για τα Χανιά. Ο Leozinho ισοφαρίζει με δυνατό σουτ έξω απ΄την περιοχή.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκκι Παπαβασιλείου): Κατσιμήτρος (Τζελέπης 45'), Βουτσάς (Προβυδάκης 60'), Οικονόμου, Μπάτζιος (Barata 60'), Κοιλιάρας (Πέϊος 60'), Κατσούρι (Bote 60'), Αλεξάκης (Efford 60'), Kwateng (Bruce 60'), Μπουτσάκης (Γροντής 60'), Ιατρούδης (Σταθόπουλος 45', Μπουρσέλης 60'), Ροβίθης (Μανουσάκης 60')

Χανιά (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης(Λαζαρίδης 30', Λαμπίρης 60') Ανδρέου, Καραγεωργής (Σελινιωτάκης 10' λ.τρ), Ουνγιαλίδης, Σωτηράκος, Ξενοφών, Καρτσαμπάς (Παναγιωτούδης 45'), Μουμίν (Αρναρέλλης 45'), Βρετός (Leozinho 71'), Κουσκουνάς (Δημητριάδης 39', Μπέρντιος 78'), Τζιώρας (Τριανταφυλλάκος 45')

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο Νίκκι Παπαβασιλείου ανάφερε: 'Ήταν ένα πολύ χρήσιμο φιλικό όπου παρουσιάσαμε μια πολύ καλή εικόνα για 60 λεπτά απέναντι σε έναν αντίπαλο που πιστεύω θα είναι απ’ τους πρωταγωνιστές της νέας χρονιάς. Δείξαμε καλή διάθεση είχαμε αρκετές προϋποθέσεις για ευκαιρίες και γκολ. Χαλάσαμε λίγο την εικόνα μας στα τελευταία 30 λεπτά καθώς αγωνίστηκαν παιδιά που είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής κόντρα στον ΟΦΗ, με αποτέλεσμα να βγάλουμε κούραση γεγονός απόλυτα φυσιολογικό σε αυτό το χρονικό σημείο της προετοιμασίας μας.

Κάθε φιλικό είναι χρήσιμο καθώς έχουμε την δυνατότητα να προχωρήσουμε στην διαδικασία της ανάλυσης και να δούμε τι κάνουμε σωστό και τι λάθος έτσι ώστε να το διορθώσουμε, στην προπόνηση. Είμαστε μια ομάδα με πάρα πολλές δυνατότητες. Σε αυτό το χρονικό σημείο προετοιμαζόμαστε και για το ταξίδι μας στην Αίγυπτο όπου θα δώσουμε τρία πολύ δυνατά φιλικά παιχνίδια τα οποία θα μας κάνουν καλό. ''

O Αλέκος Βοσνιάδης, τόνισε: «Ενα πολύ καλό παιχνίδι για τέτοια περίοδο, με πολύ καλό αντίπαλο. Μας αιφνιδίασε στην αρχή και έφυγε δύο-τρεις φορές από δικά μας λάθη στη μετάβαση. Εχει ταχύτητα ο Εργοτέλης στην επίθεση και δεν μπορέσαμε να το αντιμετωπίσουμε αυτό. Στο πρώτο ημίχρονο ενώ είχαμε κατοχή της μπάλας βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Ξαναγυρίσαμε με ένα γκολ στο παιχνίδι. Δείξαμε καλά στοιχεία στο κομμάτι κατοχή μπάλας και συνεργασιών και είχαμε υπομονή. Τα παιδιά που μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο ήταν σε καλό επίπεδο και κατορθώσαμε και ισοφαρίσαμε. Είμαστε ικανοποιημένοι από την παρουσία μας. Είναι πολύ νωρίς ακόμη, θέλουμε πολλή δουλειά ακόμα. Σίγουρα θα είμαστε άλλη ομάδα με το ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Εχουμε πολλή εμπιστοσύνη στο υλικό και πιστεύω ότι με την έναρξη του πρωταθλήματος η ομάδα θα έχει την εικόνα που πρέπει για να διεκδικήσει μια θέση στην εξάδα».

Δείτε στο παρακάτω VIDEO του Crete2day τα 4 γκολ του "χορταστικού" φιλικού στο Παγκρήτιο στάδιο.

Read 659 times Last modified on Thursday, 22 August 2019 19:29
Rate this item
(0 votes)

Latest from george

Media