Print this page

Η τέταρτη αποχώρηση απο τον ΟΦΗ

18 Jan 2019 Written by

Οι εκκαθαρίσεις στον ΟΦΗ συνεχίζονται.

Ενας ακόμη παίκτης, ο τέταρτος, μετά τους Αραβίδη, Κομεσίδη, Αργυρόπουλο, αποτελεί παρελθόν απο την ομάδα. Ο 31χρονος αριστερός μπακ Γιάννης Κοιλιάρας, έλυσε το συμβόλαιο του με τον ΟΦΗ, καθώς μετά την απόκτηση του Γιαννούλη στο αριστερό άκρο και με την παρουσία του Κοροβέση, ο χρόνος συμμετοχής του θα ήταν περιορισμένος.

Για τον Κοιλιάρα , θα πρέπει να πούμε ότι έχει ζήσει όλη τη νεότερη περίοδο της ομάδας, απο την Γ' Εθνική μέχρι την Σούπερ Λίγκ, τα τελευταία 3,5 χρόνια.

Ο Κοιλιάρας είχε συμβόλαιο με τον ΟΦΗ μέχρι το καλοκαίρι, αλλά το έλυσε.

Φέτος, στο πρωτάθλημα είχε μόλις 4 συμμετοχές.

Για τον Κοιλιάρα έχει εκφράσει έντονο ενδιαφέρον ο Εργοτέλης.

Η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 αναφέρει:

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Κοιλιάρα.

Ο Έλληνας άσος φόρεσε τα ασπρόμαυρα το καλοκαίρι του 2015, όταν η ομάδα μας άρχιζε από τη Γ' Εθνική κατηγορία την πορεία της επιστροφής στη Super League. Μέχρι σήμερα αγωνίστηκε σε 66 αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου, χρίστηκε δύο φορές σκόρερ και ξεχώρισε για το ήθος και τον επαγγελματισμό του, ενώ διετέλεσε και αρχηγός της ομάδας μας.

Τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 

Read 1108 times Last modified on Sunday, 20 January 2019 15:59
Rate this item
(0 votes)

Latest from george