Print this page

Μάγκας ο Φούντας-Βάζει στην τσέπη του πάνω απο 1 εκ. ευρώ για τρία χρόνια!

04 Jun 2026 Written by

Του Γιώργου Κορτσιδάκη

Μάγκας, ο Φούντας, το έπαιξε καλά, και θα πάρει πάνω απο 1 εκ. ευρώ απο τον ΟΦΗ, για τρία χρόνια, αφήνοντας στα κρύα του λουτρού, τους Αρειανούς, που έλεγαν ότι είχε υπογράψει και προσύμφωνο!

Για τρία χρόνια, η συμφωνία του ΟΦΗ με τον 31χρονο επιθετικό, με 350 το χρόνο και κάποια μπόνους που ανεβάζουν ακόμη περισσότερο τις αποδοχές του.

Βάλτε και ένα 6ΟΟαρι + που έχει πάρει στα δυο χρόνια, που είναι  στον ΟΦΗ και κάντε το λογαριασμό.

Ο Φούντας, μπορεί να "τρέναρε"¨για λίγο την απάντηση στον Μιχάλη Μπούση, που έγινε στα επινίκια της κατάκτησης του Κυπέλλου, αλλά αυτή είναι μια γνωστή και φυσιολογική διαδικασία, στις διαπραγματεύσεις.

Ο Φούντας, ήξερε καλά μέσα του, τι πρέπει να κάνει και το έκανε.

Θα κλείσει 5ετία στον ΟΦΗ στα 34 του χρόνια, έχοντας βάλει πάνω απο 1,5 εκ. ευρώ στον τραπεζικό του λογιαριασμό και ...άσε τους άλλους να κουρεύονται!

Οπως είχα ξαναγράψει, ούτε οι σοβαροί ρεπόρτερ του Αρη, όταν έγραφαν για συμφωνία με τον Φούντα, δεν πίστευαν στην πραγματικότητα, ότι ο επιθετικός του ΟΦΗ, θα αφήσει τελικά την σιγουριά του ΟΦΗ, για την αβεβαιότητα του Αρη. Οπως και έγινε.

Μάγκας ο Φούντας, το έπαιξε σωστά και πήρε ένα πολύ καλό συμβόλαιο.

Και ο ΟΦΗ όμως, κράτησε στις τάξεις του, ένα παίκτη με ποιότητα και εμπειρία, που θα χρειαστεί στην Ευρώπη.

Η παραμονή του Φούντα, είναι -μετά τη μεταγραφή του Ανδρέα Μπουχαλάκη-το δεύτερο δώρο του Μιχάλη Μπούση στον Χρήστο Κόντη, για τον "Ευρωπαίο" ΟΦΗ, που θέλει να χτίσει.

Περιμένουμε με αγωνία, τα επόμενα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Δεν είχε κανένα λόγο να φύγει απο τον ΟΦΗ ο Φούντας

 

 

 

Read 350 times Last modified on Thursday, 04 June 2026 17:02
Rate this item
(0 votes)

Latest from george