karatzis ofi 500x167

lokal-500-176-2019

kortsidakis 500x176 arxontiko

metropole500x167

KABAKAS-mvpnnnn

assariotakis500x176

benneto ofi 414x140

georgia500X176

skai-korts500x176

dandaliskentriko-banner-500x167

ALMYRA2018

stella

500x167 garden

ASFALEISKRITI500X176

manolios4800x167

sevensc500x167

terranet500x176

dandaliskentriko-banner-500x176

vavoulas black-clean 500x167

pastarela-500-176-2019

watercity500x176

proactive-414-140

autotrack 500X176 2

koumantakis500x176

fimi500x167

fastfitness 500X176 01

winnerkorts

Εφυγε ένας άγγελος-Στο πένθος βυθίστηκε η πισίνα του Ηρακλείου για την 22χρονη αθλήτρια και προπονήτρια

27 Mar 2023 Written by

Το Γιώργου Κορτσιδάκη

Στα μαύρα ντύθηκε ξανά η Κρήτη και ο αθλητισμός του νησιού, καθώς ένα 22χρονο κορίτσι, με όνειρα για τη ζωή και τον αθλητισμό, έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο.

Ενας άγγελος, η 22χρονη αθλήτρια και προπονήτρια της καλλιτεχνικής κολύμβησης του ΚΟΗ, Πέννυ Μουλιανάκη, είναι το θύμα της αιματοβαμμένης ασφάλτου της Κρήτης.

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε τη νύχτα της 25ης Μαρτίου στην επαρχιακή οδό Ηρακλείου- Αρχανών, στο 13ο χιλιόμετρο, όταν το αυτοκίνητο που επέβαιναν δυο 22χρονες κοπέλες, ξετράπη της πορείας του και έπεσε πάνω σε έναν κορμό δέντρου.

Η άτυχη Πέννυ, που ήταν συνεπιβάτιδα μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου με τραύματα στο κεφάλι και δύο ώρες αργότερα, άφησε την τελευταία της πνοή.

Τραύματα υπέστη και η οδηγός που είναι σε κατάσταση σοκ.

 Σύμφωνα με πληροφορίες, που μεταδόθηκαν οι δύο κοπέλες δε φορούσαν ζώνη ενώ στο δέντρο, στο οποίο προσέκρουσαν, δεν κόπηκε καν ο κορμός.

Η οδηγός του αυτοκινήτου, η οποία είναι σε κατάσταση σοκ, συνελήφθη και ενεργείται προανάκριση.

Η είδηση του χαμού της 22χρονης προπονήτριας σκόρπισε θλίψη στο κολυμβητήριο Ηρακλείου.

Ολοι μιλούν για ένα κορίτσι γεμάτο ζωή με το χαμόγελο στα χείλη και αγάπη για τον αθλητισμό.

Είχε μεγάλη αγάπη στην καλλιτεχνική κολύμβηση, είχε σημειώσει σπουδαίες διακρίσεις σε πανελλήνια πρωταθληματα, διεθνή meeting και κλήσεις από την εθνική ομάδα καλλιτεχνικης κολύμβησης. Τα τελευταία χρόνια ήταν βοηθός του προπονητικού team του ΚΟΗ.

Η πισίνα του Ηρακλείου, βυθίστηκε στο πένθος, για τον χαμό της Πέννυς.

Η Κρήτη, θρηνεί ένα ακόμη θύμα της ασφάλτου.

Το τελευταίο αντίο, θα δοθεί τη Δευτέρα (27/3) στις 3μμ στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Κυρίου, στο Νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου.

Συυλυπητήριες ανακοινώσεις, εξέδωσαν ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ενώ η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος, εξέδωσε ψήφισμα, για τον χαμό της άτυχης αθλήτριας και προπονήτριας.

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις εξέδωσαν, ο σύλλογος της, ο ΚΟΗ, ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ, ο ΝΟΧανίων και άλλα κολυμβητικά σωματεία της Κρήτης.

 

Το συλλυπητήριο μήνυμα του Yφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη:

"Η αθλητική οικογένεια της χώρας μας και ολόκληρη η κοινωνία του Ηρακλείου θρηνούν για την απώλεια μίας λαμπρής κολυμβήτριας της Κ.Ο.Η., της Πένυ Μουλιανάκη.

Ο αιφνίδιος και άδικος χαμός της διακεκριμένης μας αθλήτριας της συγχρονισμένης κολύμβησης και βοηθού προπονήτριας, έχει προκαλέσει σε όλους μας οδύνη και ανείπωτο πόνο.

Εκφράζω τα βαθιά και ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά της, στους συναθλητές της και όλους όσοι είχαν την τύχη και τη χαρά να συναναστραφούν μαζί της".

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (KOE):

"Θλίψη και απέραντη οδύνη προκάλεσε ο αδόκητος χαμός της προπονήτριας Καλλιτεχνικής κολύμβησης και πρώην αθλήτριας του Κολυμβητικού Ομίλου Ηρακλείου, Πέννυ Μουλιανάκη, στην ευρύτερη οικογένεια των αθλημάτων μας.

Η ΚΟΕ, ο Πρόεδρος και το Διοικητικό της Συμβούλιο, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια της αδικοχαμένης 22χρονης, καθώς επίσης και το σωματείο της ΚΟ Ηρακλείου".

 Η συλλυπητήρια ανακίνωση του ΚΟΗ:

"Για την οικογενεια του ΚΟΗ ξημέρωσε μια εφιαλτική μέρα. Χάσαμε ένα δικό μας παιδί, την Πενυ μας, με τον χειρότερο τρόπο. Η Πενυ υπήρξε για χρονια αθλήτρια του συλλόγου μας,με σπουδαίες διακρίσεις σε πανελλήνια πρωταθληματα, διεθνή meeting και κλήσεις από την εθνική ομάδα καλλιτεχνικης κολύμβησης. Τα τελευταία χρόνια ήταν βοηθός του προπονητικού μας team και η μητέρα της,Ριτσα, έφορος του τμήματος καλλιτεχνικης κολύμβησης επί πολλά έτη.
Ο πόνος είναι ανείπωτος, σπαρακτικός.
Αύριο, στις 15.00 το μεσημέρι, θα αποχαιρετησουμε το δικό μας κορίτσι στο Νέο κοιμητήριο Ηρακλείου.
Καλό ταξίδι στο υπέροχο αυτό πλάσμα, σε αυτον τον αγγελο που θα είναι για πάντα στις καρδιές όλων μας .
Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ".

 
Η συλλυπητήρια ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ:
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, αλλά και ο υγρός στίβου του ΟΦΗ, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια, για τον άδικο και άδοξο χαμό της 22χρονης αθλήτριας και προπονήτριας της καλλιτεχνικής κολύμβησης του ΚΟΗ, Πέννυ Μουλιανάκη, σε τροχαίο που σημειώθηκε στο δρόμο Ηρακλείου-Αρχανών.
Ενα ακόμη νέο παιδί, ένας άγγελος, με όνειρα για τον αθλητισμό και τη ζωή, θύμα της αιματοβαμμένης ασφάλτου, του τόπου μας.
Είμαστε συγκλονισμένοι και συντετριμμένοι, που δεν θα ξαναδούμε την Πέννυ, στην πισίνα του κολυμβητηρίου.
Το χαμόγελο της και η προσωπικότητα της, θα είναι πάντα εκεί.
Σε μια τέτοια τραγωδία, τα λόγια είναι φτωχά.
Κουράγιο και δύναμη στην οικογένεια της, για να παλέψει τον αβάσταχτο πόνο της.
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του ΚΟΗ, για την απώλεια τους.
Αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου, θα παραστεί στην κηδεία που θα γίνει στις 3 το μεσημέρι στο Νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου, ενώ θα κατατεθεί στεφάνι στη μνήμη της.
Πέννυ, καλό Παράδεισο!

 

H συλλυπητήρια ανακοίνωση του ΕΑΚΗ:

"Εκφράζουμε την βαθιά μας οδύνη για τον αδόκητο χαμό της αθλήτριας Πένυς Μουλιανάκη. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της.
Διοικούσα Επιτροπή Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου".


H συλλυπητήρια ανακοίνωση του ΝΟΧανίων:
"Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων με βαθιά θλίψη πληροφορήθηκε το τραγικό γεγονός του θανάτου ενός μέλους της οικογένειας του φιλικού σωματείου του ΚΟ Ηρακλείου, της Πένυ Μουλιανάκη.
Σε αυτό το δυσάρεστο συμβάν θα θέλαμε να εκφράσουμε εκ μέρους όλου του Ομίλου την οδύνη που μας προκαλεί η απώλεια της 22χρονης αθλήτριας και προπονήτριας και να δηλώσουμε την αμέριστη στήριξη και την αγάπη μας στους γονείς και την οικογένεια της Πένυ Μουλιανάκη όσο και στον ΚΟ Ηρακλείου.
Θερμά συλλυπητήρια.
Πένυ, καλό ταξίδι..."

Read 850 times Last modified on Saturday, 01 April 2023 15:50
Rate this item
(0 votes)

Νεότερα Άρθρα

liveonyou-livestream

stoixim2019

logo rossetti 300dpi