Print this page

Ο Τσιτσιπάς στο Ηράκλειο-Τι ισχύει με τα εισιτήρια

07 Sep 2021 Written by

Του Γιώργου Κορτσιδάκη

Το Ηράκλειο και οι υπέροχες τενιστικές εγκαταστάσεις του LYTTOS BEACH στην Χερσόνησο, είναι έτοιμες να υποδεχθούν τον Στέφανο Τσιτσιπά, ο οποίος θα αγωνιστεί με την Εθνική ομάδα τένις στο DAVIS CUP, που διοργανώνεται από την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης, με ανάθεση από την Διεθνή Ομοσπονδία Αντισφαίρισης (ITF).

Για πρώτη φορά στην Κρήτη, διεξάγεται τενιστική διοργάνωση τέτοιου βεληνεκούς και το ενδιαφέρον, είναι μεγάλο, απο το κοινό της Κρήτης, ώστε να παρακολουθήσουν, το νούμερο 3 του κόσμου Στέφανο Τσιτσιπά, στην προσπάθεια που θα κάνει η Εθνική ομάδα, για την άνοδό της στο GROUP I του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος DAVIS CUP, απέναντι στη Λιθουανία.

 Τα εισιτήρια που θα κυκλοφορήσουν θα είναι περίπου 500 και οι τιμές τους είναι 80 ευρώ, για όλα τα παιχνίδια της ημέρας.

Τα εισιτήρια διατίθενται ήδη απο το viva.gr.

Οπως έγινε γνωστό, απο τους διοργανωτές στις εγκαταστάσεις του LYTTOS BEACH στην Χερσόνησο, σε σε παράπλευρο χώρο 10.000 τ.μ. των αθλητικών εγκαταστάσεων, υπάρχει η πρόβλεψη για οδους το επιθυμούν να παρακολουθήσουν τους αγώνες σε VIDEOWALL, με την συμβολική τιμή των 6 ευρώ, ανά ημέρα.

 Εκτός απο τον Τσιτσιπά, την Εθνική ομάδα τένις, στελεχώνουν οι Μιχάλης Περβολαράκης ( με καταγωγή απο το Ηράκλειο), Πέτρος Τσιτσιπάς, Μάρκος Καλοβελώνης, Αλέξανδρος Σκορίλας, με προπονητή τον Δημήτρη Χατζηνικολάου και αρχηγό της τον Απόστολο Τσιτσιπά, πατέρα του Στέφανου και Πέτρου Τσιτσιπά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Στο Ηράκλειο ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Read 399 times Last modified on Thursday, 16 September 2021 13:26
Rate this item
(0 votes)

Latest from george