Print this page

O Θεός άκουσε το κλάμα της

01 Jul 2021 Written by

Του Γιώργου Κορτσιδάκη

Μοιάζει με ...θαύμα: Πριν δυο μέρες, έκλαιγε για τον αποκλεισμό της απο τους Ολυμπιακούς αγώνες και σήμερα χαμογελά!

H Ηρακλειώτισσα πρωταθλήτρια Ελλάδος των 400 μέτρων, Ειρήνη Βασιλείου, μετά τις ακυρώσεις συμμετοχής αθλητριών, στους Ολυμπιακούς αγώνες, είδε το όνομα της, να είναι στην 48η και τελευταία θέση, της τελικής λίστας!

Ετσι ο ...εφιάλτης, έγινε ένα όμορφο όνειρο, για την Ηρακλειώτισσα αθλήτρια, η οποία ετοιμάζει βαλίτσες για τους Ολυμπιακούς αγώνες και αυτή θα είναι η δεύτερη συμμετοχή της μετά απο εκείνους στιο Ριο το 2016.

Η Ειρήνη Βασιλείου δοκίμασε για τελευταία φορά στους Βαλκανικούς της Σερβίας, να πιάσει το χρόνο που ήθελε αλλά δεν τα κατάφερε.

Η ίδια απογοητεύτηκε, αλλά η τύχη της χαμογέλασε και δικαίωσε την σκληρή προσπάθεια που έχει κάνει την τελευταία διετία, για να βρεθεί για δεύτερη φορά στο μεγάλο ραντεβού.

Η ίδια έγραψε σε ανάρτηση της στο Facebook ότι "Η άλλη όψη του νομίσματος!!!!!!!Πριν 2 ημέρες έκλαιγα ,σήμερα όμως δεν μπορώ να σταματήσω να χαμογελάω!!!

Φύγαμε για Τόκυοοοοοοο!!!!!!
Θεέ μου σε ευχαριστώ".

Πράγματι, ο Θεός, άκουσε το κλάμα της και την στέλνει στο ΤΟΚΙΟ.

Αυτή η μεγάλη αγωνίστρια του κρητικού κλασσικού αθλητισμού, το άξιζε και δικαιώνεται.

Καλή επιτυχία Ειρήνη!

Μαζί με την Κρίστυ Γιαλαμά (καλλιτεχνική κολύμβηση) θα εκπροσωπήσουν το Ηράκλειο στους Ολυμπιακούς αγώνες και όλοι εμείς, θα τις καμαρώνουμε με υπερηφάνεια!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Η συγκινητική ανάρτηση της πρωταθλήτριας απο την Κρήτη

Read 384 times Last modified on Tuesday, 06 July 2021 11:47
Rate this item
(0 votes)

Latest from george