Print this page

Τον έβγαλε απο τη ...ναφθαλίνη

16 Apr 2021 Written by

Του Γιώργου Κορτσιδάκη

Ο Απόστολος Γιάννου, είναι το νέο πρόσωπο στην αποστολή του ΟΦΗ, για τον τελικό με τον Ατρόμητο (Σάββατο 17/4, 3μμ) στο Γεντί Κουλέ.

Ο έμπειρος επιθετικός, που αποκτήθηκε το καλοκαίρι, χωρίς όμως να δικαιώσει τις προσδοκίες (11 ματς, 0 γκολ, 346 λεπτά συμμετοχής), εμφανίζεται μάλιστα να έχει πιθανότητες και για το βασικό πλάνο της ομάδας, παρ΄ότι έχει να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι με τον ΟΦΗ πάνω απο 4 μήνες!

Ο Γιάννου ταλαιπωρήθηκε απο ένα τραυματισμό, ενώ τον Ιανουάριο, είχε ενημερωθεί απο την διοίκηση να βρεί ομάδα, αλλά δεν τα κατάφερε και έτσι παρέμεινε στο ρόστερ.

Ο Νιόπλιας, έχει πεί ότι χρειάζεται όλους τους παίκτες και δεν αποκλείεται να χρησιμοποιήσει τον Γιάννου στην κορυφή της επίθεσης, και στα "φτερά" τους Σαρδινέρο και Σολίς, καθώς ο Στάρτζεον, είναι πολύ κουρασμένος.

Αν επιβεβαιωθεί αυτό το σενάριο, ένα πιθανό σχήμα για τον ΟΦΗ, είναι αυτό με τους: Βάτερμαν, Μαρινάκη, Λυμπεράκη, Διαμαντή, Βούρο, Μεγιάδο, Σακόρ, Ντε Γκουσμάν, Σολίς, Σαρδινέρο, Γιάννου.

Αν δεν ξεκινήσει ο Γιάννου, τότε ο Σαρδινέρο θα είναι στην κορυφή και κανονικά αριστερά ο Στάρτζεον.

Στην 21μελή αποστολή του ΟΦΗ μετέχουν οι: Waterman, Σωτηρίου, Σηφάκης, Weiss, Λυμπεράκης, Sakor, Selimovic, Μαρινάκης, Sturgeon, Solis, Βαφέας, Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Νοικοκυράκης, Γιάννου, Sardinero, Γρίβας, Mellado, De Guzman, Κοροβέσης.

 

Read 348 times Last modified on Sunday, 18 April 2021 20:43
Rate this item
(0 votes)

Latest from george