Print this page

Ο Ατρόμητος θυμίζει...ΟΦΗ του Σίμου

13 Apr 2021 Written by

Του Γιώργου Κορτσιδάκη

Τον ΟΦΗ, του...Σίμου (9 σερί ήττες), θυμίζει ο Ατρόμητος, τον οποίο υποδέχεται η κρητική ομάδα, το Σάββατο (17/4, 3μμ) στο Γεντί Κουλέ, σε ένα παιχνίδι...δίχως αύριο, στην μάχη της σωτηρίας!
Η ομάδα του Περιστερίου, μετράει μια νίκη, στα τελευταία 14 παιχνίδια!
Η τελευταία νίκη του Ατρομήτου, ήταν στις 31 Ιανουαρίου, επί του ΠΑΣ Γιάννινα (0-1), εκτός έδρας!
Θεωρητικά, θα ήταν σωσμένος, με την πορεία που έκανε στον πρώτο γύρο, αλλά η παρατεταμένη του κοιλιά και η αποχώρηση του Νταμίρ Κάναντι απο την τεχνική ηγεσία, φαίνεται να τον έχουν επηρεάσει.
Ο νέος τεχνικός Σάββας Παντελίδης, δεν έχει καταφέρει να οδηγήσει την ομάδα, σε ...ήρεμα νερά.
Με 29 βαθμούς, η ομάδα του Ατρομήτου, θεωρητικά ψάχνει μια νίκη στα τελευταία 4 παιχνίδια, για να σωθεί, αλλά αν χάσει στο Ηράκλειο, απο τον ΟΦΗ (έχει 24β και θα ανέβει στους 27), θα μπλέξει σε μπελάδες και θα νοιώθει καυτή την ανάσα του!
Είναι σαφές, ότι ο Ατρόμητος, του Σάββα Παντελίδη, θα παίξει στο Ηράκλειο, για δυο αποτελέσματα, καθώς και το «Χ» τον βολεύει, ώστε να βαδίσει με ηρεμία στα τελευταία παιχνίδια.
Οσο για τον ΟΦΗ, κοιτάζει μόνο τον...εαυτό του και το πως θα κερδίσει ώστε να κρατήσει απο κάτω του, τη Λάρισα και τον Παναιτωλικό, που είναι στις δυο τελευταίες θέσεις.
Το σύνθημα είναι ένα: Νίκη και μόνο νίκη για την ομάδα του Νιόπλια, απέναντι σε μια ομάδα, που δεν θα είναι αδιάφορη, καθώς τα τελευταία αποτελέσματα, την έχουν βάλει στην πρίζα.

Τα αποτελέσματα των πλέι-άουτ "δείχνουν" ξεκάθαρα στον ΟΦΗ, ότι πρέπει να βαδίσει στις δικές του δυνάμεις, για να εξασφαλίσει την παραμονή του, στην κατηγορία.

 

Read 366 times Last modified on Friday, 16 April 2021 17:38
Rate this item
(0 votes)

Latest from george