Print this page

Tίτλος στην Κύπρο και Τσάμπιονς Λίγκ:Το επόμενο μεγάλο στοίχημα του Γιάννη Πετράκη

25 Nov 2020 Written by

Του Γιώργου Κορτσιδάκη

Με το...καλημέρα, στη νέα του ομάδα Απόλλων Λεμεσού) ο Γιάννης Πετράκης, είναι πρώτος στην Κύπρο!

Στο ντεμπούτο του, στον πάγκο της ομάδας, ο Κρητικός προπονητής, πανηγύρισε το διπλό μέσα στη Λάρνακα επίντης ΑΕΚ με 1-2 (με γκολ των Πίττα και Ντιγκινί) και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, με 23 βαθμούς, σε ισοβαθμία με την Ανόρθωση (23), η οποία όμως, έχει ένα αγώνα περισσότερο απο την ομάδα του Πετράκη.

Ολα δείχνουν ότι, ο φετινός τίτλος στην Κύπρο, θα κριθεί μεταξύ των δυο πρωτοπόρων (Απόλλων-Ανόρθβση) και ίσως και της τρίτης ομάδας (ΑΕΛεμεσού, με 21 β), καθώς έχουν αποσπαστεί σημαντικά απο τους υπόλοιπους, μετά απο 11 αγωνιστικές στο Κυπριακό πρωτάθλημα.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι ο ΑΠΟΕΛ, βρίσκεται στην 10η θέση, με μόλις 10 βαθμούς, δηλαδή στο -13 απο την ομάδα του "Πετρακογιάννη" που είναι στην κορυφή.

Ο στόχος του Απόλλωνα Λεμεσού, είναι το πρωτάθλημα και για το λόγο αυτό προχώρησαν στην αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας, "κλέβοντας" τον Γιάννη Πετράκη απο τον Ολυμπιακό Λευκωσίας, τον οποιο ο Κρητικός προπονητής, είχε στην 4η θέση του Κυπριακού πρωταθλήματος!

Ο Γιάννης Πετράκης είχε όνειρο ζωής να δουλέψει σε μια μεγάλη ομάδα και αφού δεν το έχει καταφέρει (μέχρι σήμερα τουλάχιστον γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσει το μέλλον), το πέτυχε στην Κύπρο, με μια ομάδα που διεκδικεί κάθε χρόνο τίτλο και συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λίγκ.

Αυτό είναι και το επόμενο μεγάλο στοίχημα του Γιάννη Πετράκη.

Ο τίτλος στην Κύπρο και η παρουσία του στο Τσάμπιονς Λίγκ, ανεβάζοντας πολύ πιο ψηλά τον πήχη, της μέχρι σήμερα ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Στην Κύπρο, πιστεύουν ότι ο Απόλλων έχει όλα τα φόντα να κατακτήσει το πρωτάθλημα και αυτό ευχόμαστε και εμείς απο καρδιάς στον φίλο "Πετρακογιάννη".

Δείτε στο παρακάτω VIDEO το νικηφόρο ντεμπούτο του, στον Απόλλωνα, με το διπλό μέσα στη Λάρνακα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Η "ευκαιρία ζωής" του Γιάννη Πετράκη στην Κύπρο

Read 385 times Last modified on Sunday, 29 November 2020 18:22
Rate this item
(0 votes)

Latest from george

Media