Ο ΟΦΗ πλήρωσε τα λάθη του, στο Κλεάνθης Βικελίδης και ηττήθηκε με 2-1, απο τον Αρη.
Το γκολ του ΟΦΗ, πέτυχε στην εκπνοή του αγώνα ο Βόσνιος επιθετικός Κόντρο, στο ντεμπούτο του με την κρητική ομάδα με φανταστικό γυριστό σουτ, για το τελικό 2-1.
Ο Χριστογεώργος στο 2-0, έπιάσε πέναλτι στο 86' απο τον Ράκιτιτς (αυστηρή απόφαση για μαρκάρισμα του Ανδρούτσου στον Κουαμέ).
Ωστόσο, ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ, έκανε το λάθος του αγώνα, στο 68' όταν επιχείρησε άστοχη άξοδο και ο Κουαμέ τον κρέμασε με λόμπα, για το 2-0.
Ο Αρης είχε προηγηθεί στο 3' με σουτ του Μανού Γκαρσία.
Εβγαλε σημάδια κόπωσης, στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του ΟΦΗ.
Δείτε στο παρακάτω VIDEO τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης.
Άρης (Γρηγορίου): Βέλιο, Φαντιγκά, Φαμπιάνο, Γένσεν, Ρίτσαρντς, Ντέλε – Μπασίρου (80′ Χόνγκλα), Ράτσιτς, Γκαρέ (90′ Πετρίς), Μανού Γκαρθία (58′ Κουαμέ), Παλάσιος (46′ Παλάσιος), Καντεβέρε (58′ Μιρ).
ΟΦΗ (Κόντης): Χριστογεώργος, Κρίζμανιτς, Νικολάου, Πούγγουρας, Ντίκμαν (46′ Γκονζάλεθ), Μπουχαλάκης (46′ Καραχάλιος), Ανδρούτσος, Αθανασίου, Αϊτόρ (65′ Αποστολάκης), Φούντας (79′ Θεοδοσουλάκης), Νους (66′ Κόντρο).
Δείτε στο παρακάτω VIDEO τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Η γκολάρα με το καλημέρα του Κοντρό δεν ήταν αρκετή για τον ΟΦΗ
.






























