karatzis ofi 500x167

lokal-500-176-2019

kortsidakis 500x176 arxontiko

metropole500x167

KABAKAS-mvpnnnn

assariotakis500x176

benneto ofi 414x140

georgia500X176

skai-korts500x176

dandaliskentriko-banner-500x167

ALMYRA2018

stella

500x167 garden

ASFALEISKRITI500X176

manolios4800x167

sevensc500x167

terranet500x176

dandaliskentriko-banner-500x176

vavoulas black-clean 500x167

pastarela-500-176-2019

watercity500x176

proactive-414-140

autotrack 500X176 2

koumantakis500x176

fimi500x167

fastfitness 500X176 01

winnerkorts

Γιάννης Δανδάλης: "H κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος, ξαναβάζει τον ΟΦΗ στους μεγάλους του Ελληνικού ποδοσφαίρου" (VIDEO)

07 May 2026 Written by

"H κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος, ξαναβάζει τον ΟΦΗ στους μεγάλους του Ελληνικού ποδοσφαίρου" ανέφερε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Γιάννης Δανδάλης, στο πλαίσιο της Τακτικής Συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, στο οποίο συμμετείχε αντιπροσωπεία της ΠΑΕ ΟΦΗ με με επικεφαλής τον αντιπρόεδρο Ηλία Πουρσανίδη, το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ και Νομικό Σύμβουλο Ιάσονα Παπαστεφανάκη και τα ιστορικά στελέχη της ΠΑΕ ΟΦΗ Μανώλη Τζιρίτα και Αντώνη Χρονάκη, οι οποίοι βρέθηκαν με το Κύπελλο του 2026, στα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, μέσα σε κλίμα συγκίνησης και υπερηφάνειας, για την ιστορική αυτή επιτυχία του συλλόγου.

Οπως ανέφερε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, "με μεγάλη χαρά και συγκίνηση υποδεχόμαστε το Κύπελλο Ελλάδος. Είναι ένας τίτλος που περιμέναμε πολλά χρόνια και κάτω απο δύσκολες συνθήκες, όλα αυτά τα χρόνια για το σωματείο. Αποδεικνύεται ότι όταν έχεις υπομονή και επιμονή στο τέλος δικαιώνεσαι.
Το Κύπελλο ξαναβάζει τον ΟΦΗ στους μεγάλους του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Αυτό, το είχε χάσει ο ΟΦΗ τα προηγούμενα χρόνια, αλλά αυτό είναι το DNA του σωματείου μας. Να μάχεσαι και να κερδίζεις στο τέλος".

"Να μεγαλώσουμε τον ΟΦΗ"

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ, Ηλίας Πουρσανίδης, ανέφερε με τη σειρά του, ότι "το Κύπελλο πηγαίνει σε όσους έχουν συμβάλει να έρθει το Κύπελλο στο Ηράκλειο. Και πόσο μάλλον στη μαμα του συλλόγου. Απο την πρώτη μέρα και η συνεργασία και η επικοινωνία που υπάρχει μεταξύ μας, δείχνει πως έχει βελτιωθεί το Βαρδινογιάννειο και πόσο μεγαλώνει ο σύλλογος. Αυτή η επιτυχία, είναι μια μεγάλη ευθύνη για όλο το σύλλογο. Για όλο τον οργανισμό. Θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε αυτήν την επιτυχία, για να μεγαλώσουμε ακόμη περισσότερο την ομάδα. Είναι μια τεράστια ευθύνη και έτσι το βλέπουμε όλοι. Είναι μια στάση, είναι ένας σημαντικός σταθμός, που παίρνουμε όλοι δύναμη για να συνεχίσουμε και να μεγαλώσουμε τον ΟΦΗ".

"Zήτω ο ΟΦΗ"

Το ιστορικό στέλεχος της ΠΑΕ ΟΦΗΜανόλης Τζιρίτας, συγκίνησε και συγκινήθηκε. Οπως είπε  "είμαι πολύ συγκινημένος γιατί μετά απο τόσους αγώνες που έχουμε περάσει και έχω δεί τόσους ανθρώπους να παλεύουν, νιώθουμε τη δικαίωση και την ευχαρίστηση ότι όλοι αυτοί οι αγώνες δεν πήγαν χαμένοι. Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ είναι και αυτός σπίτι μου. Δεν τον ξεχωρίζω απο την ΠΑΕ ΟΦΗ. Είναι ένα πράγμα και τα δυο. Εχω ζήσει θλιβερές εποχές στη Γ' Εθνική και στη Β' Εθνική, αλλά ευτυχώς οι κόποι ανταμείφθηκαν και όλα αυτά τα γνωστά πρόσωπα που βλέπω μπροστά μου και ήταν οι ήρωες όλα αυτά τα χρόνια, νιώθουν δικαιωμένοι και αυτό είναι το καλύτερο απο όλα. Ζήτω ο ΟΦΗ!".

Μετά το τέλος της συνεδρίασης, ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Νίκος Τσαμπουράκης, παρέθεσε δείπνο στην αντιπροσωπεία της ΠΑΕ ΟΦΗ, στην οποία προστέθηκε και ο υπεύθυνος οικονομικών της ΠΑΕ ΟΦΗ Μανόλης Βασιλάκης.

Το κλίμα ήταν εξαιρετικό, πανηγυρικό και συγκινητικό, ενώ επιβεβαιώθηκαν οι εξαιρετικές σχέσεις, που υπάρχουν μεταξύ ΠΑΕ και Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

Δείτε το παρακάτω VIDEO με τις δηλώσεις.

Read 451 times Last modified on Monday, 11 May 2026 16:00
Rate this item
(0 votes)

Media

Νεότερα Άρθρα

Terranet Services

stoixim2019

logo rossetti 300dpi