Στο πρώτο του φιλικό παιχνίδι στην Ολλανδία, ο ΟΦΗ γνώρισε την ήττα με 2-1 απο την Ντόρντρεχτ (ομάδα Β' Ολλανδίας).
Ο ΟΦΗ προηγήθηκε στο 43' με τον Σεγκέλια, οι Ολλανδοί ισοφάρισαν στο δεύτερο ημίχρονο με τον Αφακέρ και τελικά πήραν τη νίκη στο 89' με τον Αμαζού.
Ο Μίλαν Ράσταβατς, χρησιμοποίησε δυο ενδεκάδες και έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους διαθέσιμους παίκτες, πλην του Μπαίνοβιτς, ο οποίος κάνει ακόμη ατομικό πρόγραμμα.
Δεν αγωνίστηκε ακόμη ο Φούντας, αλλά και ο Σαλτσέντο, που εντάχθηκε αργότερα στην προετοιμασία.
O τεχνικός του ΟΦΗ, δήλωσε ικανοποιημένος απο την προσπάθεια των παικτών του, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.
"Είχαμε καλά τρεξίματα. Στο πρώτο ημίχρονο, πήγαμε καλύτερα" ανέφερε ο τεχνικός του ΟΦΗ.
Ο Σεγκέλια, που εβαλε το πρώτο γκολ της χρονιάς για τον ΟΦΗ, ανέφερε ότι "θέλω να βάλω και άλλα γκολ. Στόχος να είμαστε καλύτεροι απο πέρσι".
Την Τρίτη (29/7) ο ΟΦΗ θα δώσει νέο φιλικό με την Ντε Χααγκ.
Η 11άδα του πρώτου ημιχρόνου: Χριστογεώργος, Μπόρχα, Χατζηθεοδωρίδης, Λαμπρόπουλος, Κωστούλας, Καραχάλιος, Αποστολάκης, Φαϊτάκης, Σενγκέλια, Καινουργιάκης, Θεοδοσουλάκης.
Η 11άδα του δευτέρου ημιχρόνου: Καλαφάτης, Μαρινάκης, Λέουις, Χριστόπουλος, Κ. Χνάρης (86’ Κοντεκάς), Ανδρούτσος, Νέιρα, Μ. Χνάρης, Ζανελάτο (72’ Παπαϊωάννου), Νους, Γιουνγκ.
Δείτε όλο το φιλικό παιχνίδι του ΟΦΗ, που μεταδόθηκε σε LIVE STREAMING.






























