Ο Μίλαν Ράσταβατς, μετά την βαριά ήττα του ΟΦΗ απο τον ΠΑΟΚ (0-5), ρωτήθηκε στην συνέντευξη τύπου, να σχολιάσει τις αποδοκιμασίες σε βάρος του, απο φιλάθλους της ομάδας, αλλά το γεγονός ότι φίλοι της ομάδας, ζήτησαν απο τον CEO της ομάδας Μηνά Λυσσάνδρου, να του ζητήσει να παραιτηθεί απο τον πάγκο της ομάδας.
Ο Ράσταβατς, απάντησε ότι "δεν είμαι σε τέτοιο μούντ. Ηττες, όπως αυτή στο ποδόσφαιρο, μπορεί να συμβούν. Καμιά φορά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Είχαμε κακή εμφάνιση. Τα πρώτα δέκα λεπτά του αγώνα, ήταν πολύ άσχημα για μας.
Είχαμε όμως και ένα μεγάλο καλό κομμάτι. Βλέπω μεγάλες ευκαιρίες μπροστά μας και θα συνεχίσω να δουλεύω, για να πετύχω. Καταλαβαίνω τους φιλάθλους, μετά απο ένα τέτοιο παιχνίδι. Είναι μια έκρηξη συναισθημάτων. Αυτή είναι η δύναμη μας".
Δείτε παρακάτω τις αναφορές του προπονητή του ΟΦΗ, μετά τη βαριά ήττα απο τον ΠΑΟΚ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Ιστορική ταπείνωση για τον ΟΦΗ και τον κόσμο του: Μαρτύριο της σταγόνας στην παγωνιά