karatzis ofi 500x167

lokal-500-176-2019

kortsidakis 500x176 arxontiko

metropole500x167

KABAKAS-mvpnnnn

assariotakis500x176

benneto ofi 414x140

georgia500X176

skai-korts500x176

dandaliskentriko-banner-500x167

ALMYRA2018

stella

500x167 garden

ASFALEISKRITI500X176

manolios4800x167

sevensc500x167

terranet500x176

dandaliskentriko-banner-500x176

vavoulas black-clean 500x167

pastarela-500-176-2019

watercity500x176

proactive-414-140

autotrack 500X176 2

koumantakis500x176

fimi500x167

fastfitness 500X176 01

winnerkorts

Γ' Εθνική: Mεταγραφές και ...μετ' εμποδίων φιλικά λόγω Lock down στην Κρήτη

19 Sep 2020 Written by

Μετ' εμποδίων συνεχίζεται η προετοιμασία των ομάδων του Ηρακλείου και των Χανίων, που αγωνίζονται στον Κρητικό όμιλο της Γ' Εθνικής, λόγω του lock down που συνεχίζεται στους δυο νομούς του νησιού.

Οι ομάδες αναγκάζονται να μετακομίσουν σε άλλους νομούς, για να παίξουν αγώνες.

Εργοτέλης και Γιούχτας "μετακόμισαν" στο Λασίθι, για να δώσουν φιλικό με την ομάδα των Αρχανών, να συνεχίζει την εντυπωσιακή της παρουσία, καθώς κέρδισε τον Εργοτέλη με 1-0 με γκολ του Μπελαδάκη στο 70' και έδειξε ότι θα είναι ένα απο τα μεγάλα φαβορί της φετινής χρονιάς.

Στον Αγιο Νικόλαο, ο ΑΟΑΝ και ο ΠΟΑ, αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα.

Ενώ στο Ρέθυμνο, ο Ρεθυμνιακός επικράτησε με 3-0 του Αρη Ρεθύμνου.

Δεν λείπουν όμως και οι μεταγραφές για τις ομάδες.

Ο Ηρόδοτος απέκτησε τον 23χρονο αμυντικό Γιώργο Καρβούνη, ο οποίος προέρχεται απο τη Football League (13 συμμετοχές) με τον Θεσπρωτό.

Μεταγραφή και ο ΑΟΑΝ, ο οποίος απέκτησε τον έμπειρο 27χρονο μέσο Μάριο Παπαδόπουλο, ο οποίος αγωνίστηκε τα τελευταία δυο χρόνια στον ΟΦΙεράπετρας.

Μεταγραφή-επένδυση για το μέλλον και για τον Αλμυρό, ο οποίος απέκτησε τον 17χρονο αριστερό μπακ Ρούσσο Σταματάκη, ο οποίος προέρχεται απο τα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ ΟΦΗ ενώ στο παρελθόν είχε δοκιμαστεί στην Γερμαική Στουτγκάρδη.

Ας δούμε αναλυτικά τα νέα των ομάδων της Κρήτης:

Γιούχτας-Eργοτέλης 1-0: Με γκολ του Μπελαδάκη στο 70ο λεπτό, ο Γιούχτας επικράτησε 1-0 του Εργοτέλη, σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα που έγινε σήμερα στα Λακώνια Αγίου Νικολάου στο Λασίθι. 
Ήταν ένα δυνατό τεστ και απόλυτα επιτυχημένο για την ομάδα του Μηνά Πίτσου, απέναντι σ' έναν αντίπαλο μεγαλύτερης κατηγορίας. Ο Γιούχτας είχε κι άλλες ευκαιρίες με Ράπτη και Τζανή για γκολ στα πρώτα λεπτά ενώ τα πήγε εξαιρετικά στην αμυντική λειτουργία. 
Το επόμενο φιλικό για τον Γιούχτα είναι το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου στη Σαντορίνη. 
Εργοτέλης: (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος (63' Τζελέπης), Μαζουλουξής (55' Σαρρής), Μπάτζιος (85' Θεοδωράκης), Neral (55'Λούσι), Κατσούρι, Πέιος (68' Κουτάντος), Μπουτσάκης (55' Appi), Τσέλιος (55' Αλεξάκης), Κωστανάσιος (63' Καπουράνης), Μανουσάκης (80' Κόλα), Μπουρσέλης (15' Πατρινός)
Γιούχτας (Μηνάς Πίτσος): Χρήστου, Μπελαδάκης, Ψαρράς, Τζανής, Ραπτάκης, Σαββίδης, Πλουσής Δ., Μαυρομάτης, Ράπτης, Τριανταφύλλου, Πλουσής Β. Έπαιξαν ακόμη οι: Κόκκινος, Σφυρογιαννάκης, Λουλεμέγια, Μαρκατάτος, Μαυροειδής, Κασσωτάκης, Κατσικοκέρης.

Μετά το νικηφόρο φιλικό (1-0) του Γιούχτα απέναντι στον Εργοτέλη, ο προπονητής Μηνάς Πίτσος τόνισε τα εξής σε δήλωσή του:
«Θεωρώ ότι παρουσιαστήκαμε αρκετά βελτιωμένοι σε σχέση με προηγούμενα φιλικά. Σίγουρα ένα από τα στοιχεία που κρατάω είναι ότι απέναντι σε μια ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας, οι παίκτες μπορούν και βγάζουν στο γήπεδο περισσότερα πράγματα που δουλεύουμε καθημερινά στην προετοιμασία. Τέτοια φιλικά είναι ένας καλός οδηγός για εμάς ώστε να μπορούμε να κατασταλάζουμε στο ρόστερ, να βλέπουμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα και να ανεβάζουμε το επίπεδο της ετοιμότητάς μας, όσο πλησιάζουμε προς την έναρξη του πρωταθλήματος».

Πόρος: Tην ευκαιρία να ξεκουραστούν θα έχουν την τελευταία ημέρα της εβδομάδας οι "μπλε". Άκυρο το δεύτερο τεστ με Αναγέννηση, ρεπό την Κυριακή (20/09) στον Πόρο. Οι άνθρωποι της ομάδας της Ιεράπετρας ενημέρωσαν τους "μπλε"την Παρασκευή το απόγευμα (18/09) ότι λόγω προβλημάτων τραυματισμών που προέκυψαν στην Αναγέννηση είναι καλύτερα ν' αναβληθεί η νέα φιλική αναμέτρηση των δύο συλλόγων. Μετά από αυτή την εξέλιξη και με δεδομένο ότι δεν βρέθηκε άλλος διαθέσιμος αντίπαλος την Κυριακή (20/09) τις λίγες ώρες που μεσολάβησαν, ο Βασίλης Κρασανάκης έδωσε ρεπο στους παίκτες του και τους περιμένει ξανά στο γήπεδο τη Δευτέρα το απόγευμα (21/09) για την πρώτη προπόνηση της καινούργιας εβδομάδας.

ΠΟΑ-ΑΟΑΝ 0-0: "Λευκή" ισοπαλία για ΑΟΑΝ και ΠΟΑ σε φιλικό προετοιμασίας που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (19/09) στο Δημοτικό στάδιο του Αγίου Νικολάου.

Hρόδοτος: Ο 23χρονος Γιώργος Καρβούνης μετά από μία σεζόν στη Football League (13 συμμετοχές) με τον Θεσπρωτό αποκτήθηκε απο τον Ηρόδοτο.

Η ανακοίνωση του Ηροδότου:
Νέο μεταγραφικό απόκτημα για τους «κυανόλευκους» ο Γιώργος Καρβούνης!

Η διοίκηση του ΠΑΣΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του νεαρού ποδοσφαιριστή Γιώργου Καρβούνη. Ο 23χρονος αμυντικός ήρθε για να θωρακίσει περαιτέρω την αμυντική γραμμή της ομάδας μας, ενώ στο παρελθόν είχε αγωνιστεί στις ομάδες, Θεσπρωτός στην Football League, στην K-20 Κέρκυρας, στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης και στον ΑΟΚ Ζακύνθου.

Δημήτρη σε καλωσορίζουμε στην μεγάλη οικογένεια του ΗΡΟΔΟΤΟΥ, σου ευχόμαστε υγεία, καλή ποδοσφαιρική σεζόν και να βοηθήσεις στην επίτευξη των φετινών μας στόχων!.

Aλμυρός: Ανακοίνωσε την αποκτηση του 17χρονου αριστερού μπακ Ρούσσου Σταματάκη.

Η ανακοίνωση του Αλμυρού:

«Καλωσόρισες Ρούσσο!
Η οικογένεια του Αλμυρού καλωσορίζει τον Ρούσσο Σταματάκη (2003) που είναι από σήμερα παίκτης της ομάδας μας.

Ο 17χρονος στόπερ και αριστερός μπακ, έχοντας ήδη πλούσιο βιογραφικό στο ενεργητικό του ξεκίνησε από την Ακαδημία του ΟΦΗ, όπου αγωνίστηκε για 11 χρόνια και συνέχισε στην ομάδα του ΠΟΑ.

Έχει αγωνιστεί επίσης για 1 χρόνο στον Ερμή Ατσαλένιου και 2 χρόνια στον Κεραυνό Ηρακλείου.

Έχει πλούσια σωματικά προσόντα, καλή τεχνική και θα αποτελέσει μία άριστη επιλογή για τον προπονητή μας Κώστα Κιάσσο».

ΑΟΑΝ: Τα περαστικά του στον ιστορικό ηγέτη της ομάδας Λάμπρο Μάρη, εκφράζει με ανακοίνωση του ο ΑΟΑΝ.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟΑΝ στέλνει τις θερμότερες ευχές του στον ιστορικό διοικητικό ηγέτη του σωματείου μας Λάμπρο Μάρη, για ταχεία ανάρρωση, έπειτα από την επιτυχημένη επέμβαση στην οποία υπεβλήθη. Ευχαριστούμε όλους όσους στάθηκαν δίπλα του και τη βοήθεια τους, προσφέροντας αίμα».

ΑΟΑΝ: Την απόκτηση του 27χρονου εξτρέμ Μάριου Παπαδόπουλου ανακοίνωσε ο ΑΟΑΝ.

Η ανακοίνωση:

Νέα προσθήκη με Μάριο Παπαδόπουλο για την ομάδα μας!

Ανακοινώνουμε την ένταξη στο δυναμικό της ομάδας, του Μάριου Παπαδόπουλου.

Ο 27χρονος (10/12/1992) παίκτης αγωνίζεται στο χώρο της μεσαίας γραμμής με επιθετικές αρετές και καλή επαφή με τα δίχτυα, είναι γνωστός στο Λασιθιώτικο και Κρητικό ποδόσφαιρο, από τη θητεία του τις τελευταίας σεζόν στον ΟΦΙ, με τον οποίο πανηγύρισε την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος Γ’ εθνικής, δύο κυπέλλων Λασιθίου, δύο Super Cup Λασιθίου και ένα κύπελλο ερασιτεχνών Ελλάδας, έχοντας καθοριστική συμμετοχή στις επιτυχίες αυτές.

Στην καριέρα του έχει αγωνιστεί ακόμη σε Τηλυκράτη, Νίκη Βόλου, Δόξα Δράμας, Πιερικό, Βέροια, Άρη, Αγροτικό Αστέρα, ΑΕΠ Κατερίνης και Μακεδονικό.

Τον καλωσορίζουμε στον Άγιο Νικόλαο και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν χωρίς τραυματισμούς".

Ρεθυμνιακός-Αρης Ρεθύμνου 3-0: Νίκη του Ρεθυμνιακού με 3-0 στα Μισίρια επί του Άρη Ρεθύμνου σε φιλικό προετοιμασίας. Όλα τα τέρματα σημειώθηκαν στο πρώτο σαραντάλεπτο. Στο 14′ ο Στέλιος Δελήμπασης (με πέναλτι), στο 17′ ο Σηφακάκης και στο 40′ ο Γιώργος Αντιασβίλι. Δοκάρι (οριζόντιο) είχαν οι γηπεδούχοι με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ματαραγκάσι στο 85ο λεπτό.

Διαιτητής: Ραφαήλ Σταυρουλάκης, Βοηθοί: Συργούνη – Λιοδάκης.

Άρης Ρεθύμνου (Α. Παπαδάκης): Κελαϊδής, Βαρούχας (46′ Σεφουλάϊ), Νικηφόρος, Παπαδάκης (60′ Σωπασής), Μεταξάκης, Μαγιάφας (46′ Λαζίδης), Ζότο (46′ Σκουλούδης), Περήφανος (85′ Μπακάκης), Γαβαλάς (71′ Ανδρουλάκης), Τσουμάγκας (39′ λ.τ. Μανωλακάκης), Ματαραγκάσι.

Ρεθυμνιακός (Γ. Λυρώνης): Κοκκαλάς, Πρινιανάκης, Μυρθιανός (46′ Κουδουνάκης), Μπούσδρας (46′ Δασκαλάκης), Γεωργούλης, Δελήμπασης (46′ Δροσάκης), Χαλκιαδάκης (85′ Κοσκινάς), Αντιασβίλι, Ξεπαπαδάκης (59′ Τουρνάκης), Σηφακάκης (46′ Φράγκος), Παπιομίτογλου (46′ Βρεττός).

 

 

 

Read 2045 times Last modified on Thursday, 24 September 2020 14:57
Rate this item
(0 votes)

Νεότερα Άρθρα

liveonyou-livestream

stoixim2019

logo rossetti 300dpi