Print this page

Tρείς «μεγάλοι» κοντά στους «πιτσιρικάδες» της Κ19 του ΟΦΗ!

14 Jan 2017 Written by

Κοντά στην ομάδα Κ19 του ΟΦΗ βρέθηκαν οι Κώτσιος, Κιάσσος και Νάστος, στο δείπνο που παρέθεσε η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, στους πιτσιρικάδες της δεύτερης ομάδας, η οποία σε μερικές ημέρες ξεκινάει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα των «μικρών» της Football league.

H κίνηση αυτή, ήταν συμβολική, αλλά ταυτόχρονα και σημαντική, καθώς ήρθε να επιβεβαιώσει την σημασία που δείχνει η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, στο θέμα των υποδομών, αλλά και το οικογεναιακό κλίμα που θέλει να υπάρχει σε όλα τα επίπεδα.

Κώτσιος, Νάσος και Κιάσσος μίλησαν αρκετά με τους προπονητές της Κ19 του ΟΦΗ Βασίλη Πλεσίτη, Γιώργο Γαυγιωτάκη και τον πολύπειρο Λευτέρη Πουπάκη για το υλικό που έχει ο ΟΦΗ και την προσπάθεια που κάνει, για να αναδομήσει τις υποδομές του.

Στην φωτογραφία που δημοσιεύει η επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr απο το δείπνο της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 προς την Κ19, ο ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ Ηλίας Κώτσιος, Κώστας Κιάσσος και Ανέστης Νάστος, με τον Γενικό αρχηγό Κώστα Ζερβάκη, τους προπονητές της Κ19 του ΟΦΗ Βασίλη Πλεσίτη και Γιώργο Γαυγιωτάκη, αλλά και τους υιούς του ιδιοκτήτη του «Αρχοντικού» Μανόλη Σταματάκη, οι οποίοι είναι και αθλητές στην ακαδημία του ΟΦΗ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πρόσωπα-εκπλήξεις στο δείπνο της Κ19 του ΟΦΗ

4 ακόμη επιχειρηματίες-φίλοι του ΟΦΗ κοντά στην προσπάθεια της ομάδας

 

Read 1735 times Last modified on Sunday, 15 January 2017 20:59
Rate this item
(0 votes)

Latest from george