Print this page

Εδειξε τα ...δόντια του ο Ηρόδοτος-Δείτε τι έγινε στα φιλικά της Τετάρτης

12 Aug 2020 Written by

Δυνατά φιλικά παιχνίδια για τις ομάδες που θα συμμετάσχουν στον Kρητικό όμιλο της Γ’ Εθνικής, είχε η Τετάρτη (12/8).
Ο Ηρόδοτος έδειξε με το...καλημέρα τα δόντια του, καθώς στο πρώτο μεγάλο-έστω και φιλικό-Κρητικό ντέρμπι, κέρδισε το Γιούχτα στην Αλικαρνασό με 2-0.
Πάντως ο Γιούχτας αγωνίστηκε με αρκετές και σημαντικές απουσίες (Κατσικοκέρης, Γκιόκας, Τριανταφύλλου, Σαββίδης).
Υποσχέσεις άφησε ο Πόρος, που κέρδισε με 1-0 τον Αστέρα Ρεθύμνου, ενώ με το...αριστερό ξεκίνησε η νεοφώτιστη Δαμάστα που έχασε στο γήπεδο της με 2-0, απο τον ΠΑΟΚρουσώνα που αγωνίζεται στην Α1 ΕΠΣΗ.
Αναλυτικά οι αναμετρήσεις:

O Hρόδοτος πήρε το φιλικό ντέρμπι
Στην Αλικαρνασό, ο Ηρόδοτος ήταν πιο αποτελεσματικός και κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στον Γιούχτα με 2-0.
Ο Ηρόδοτος πήρε τη νίκη με 2-0, χάρη στα τέρματα των Γερεφαλάκη στο πρώτο ημίχρονο και του Μυλωνά στο δεύτερο.
Για τον Γιούχτα ο Μηνάς Πίτσος δεν είχε στη διάθεσή του αρκετούς παίκτες, είτε λόγω προβλημάτων τραυματισμών, είτε τους προφύλαξε από την πιεστική προετοιμασία. Γι’ αυτούς τους λόγους δεν αγωνίστηκαν οι Κατσικοκέρης, Γκιόκας, Τριανταφύλλου, Σαββίδης, Παχάκης, Μπετεινάκης.
ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Ν. Κουρμπανάς): Γεωργίου, Μπαλάφας, Καργιωτάκης, Κανδυλάκης, Αρκούδας, Κασσαπάκης, Κοιλιάρας Δ., Γκίνη, Κουσίδης, Γαρεφαλάκης - Αγωνίστηκαν επίσης οι: Καλφούντζος, Κοντογιάννης, Μυλωνάς, Αμαραντίδης, Φρόκου, Καλαμιώτης, Ταφάνι, Λουτριώτης και Μόλα.
ΓΙΟΥΧΤΑΣ (Μ. Πίτσος): Κόλλιας, Ραπτάκης, Τζανής, Κασσωτάκης, Μαυροειδής, Μαυρομάτης, Πλουσής Δ., Πλουσής Β., Ράπτης, Ψαρράς, Μπελαδάκης. Αγωνίστηκαν επίσης οι: Χρήστου, Ψυλλάκης, Μαρκατάτος, Λουλεμέγια.
Νίκη για τον Πόρο
Πρώτη νίκη στα φιλικά με υποσχέσεις για Πόρο!
Άρεσαν οι "μπλε" στη φιλική επικράτηση επί του Αστέρα Ρεθύμνου την Τετάρτη το απόγευμα (12/08) στο "Lido Soccer" (1-0). Οι παίκτες του Βασίλη Κρασανάκη παρουσίασαν σαφώς καλύτερη εικόνα σε σχέση με το πρώτο τεστ με την Α.Ε. Κατσαμπά, ήταν επιθετικοί, έπαιξαν απλά και γρήγορα, είχαν ωραίους συνδυασμούς, πέτυχαν ένα γκολ, είχαν ένα χαμένο πέναλτι και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες και για άλλα τέρματα.
Σκόρερ ο Νίκος Μεταξάκης με προβολή στο δεύτερο δοκάρι μετά από γύρισμα του Θανάση Τσουκαλά από αριστερά (66'). Νωρίτερα (53') οι "μπλε" είχαν και χαμένο πέναλτι σε διπλή προσπάθεια του Μπάμπη Πήλιου (το πρώτο σουτ απέκρουσε ο Παλιεράκης και το δεύτερο πέρασε πάνω από τα δοκάρια). Από την άλλη κουρασμένοι από την προετοιμασία παρουσιάστηκαν οι Ρεθυμνιώτες που ήρθαν στο Ηράκλειο με μόλις 13 παίκτες λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.
Σφύριξε ο Μανδαλενακης Ε. με βοηθούς τους Σφακιανάκη Δ. και Κατσογιάννη Η.
ΠΟΡΟΣ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΡΑΣΑΝΑΚΗΣ): Παναγιώτου, Φραγκιαδάκης, Τσουκαλάς, Αριστεινίδης, Δουλγεράκης, Τσακάνι, Χρηστάκης, Τριχάκης, Πήλιος, Σταυρακάκης, Θεοδωρίδης.
Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Μήτρου, Σκουλάς, Τσουκαλάς, Σηφάκης, Πολυχρονάκης, Τσακάνι, Αριστεινίδης, Τριχάκης, Φραγκιαδάκης, Μεταξάκης, Πήλιος.
Έπαιξαν και οι: Μιχελακάκης, Παπαδάκης, Μαγάκης, Θεοδωράκης, Παγωνάκης, Αποστολάκης.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ: (ΗΛΙΑΣ ΑΣΠΡΟΜΑΤΗΣ): Παντελίδης (46' Παλιεράκης), Σαρρής, Αντωνόπουλος, Κλειδής, Μαραθιανός, Ιερωνυμάκης, Καψαλάκης, Ρότζεν, Τάκα (46' Δημήτρη), Μπουρνέλης, Βελονάκης.
Ηττα για τη Δαμάστα
Στην πρώτη φιλική αναμέτρηση της σεζόν, η Δαμάστα φιλοξένησε τον ΠΑΟΚ με το αποτέλεσμα να είναι 0-2 υπέρ των φιλοξενούμενων.
Ο Ανωγειανάκης με σουτ στο 30’ και ο Μαραθιανός στο 54’ σημείωσαν τα γκολ του αγώνα ενώ στο 53’ ο Βαλαβανόπουλος εκτέλεσε πέναλτι το οποίο απέκρουσε ο Χατζηδάκης (το πέναλτι κέρδισε ο Παπαδάκης).
Για την Δαμάστα φάνηκε ότι είναι ακόμα σε αρχικό στάδιο της προετοιμασίας και έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά της για να παρουσιάσει ένα δεμένο σύνολο.
ΔΑΜΑΣΤΑ (Γ. Χατζησεβαστός): Δημαράκης, Παπαδάκης, Μπάμπης, Αννιτσάκης, Παπαδομιχελάκης, Ταβλαδωράκης, Καστελλιανάκης, Φραγκουλάκης, Μπενάλντο, Τζουβάρας, Βαλαβανόπουλος. Αγωνίστηκαν και οι: Κορνηλάκης, Βαρουξάκης, Πεταλάκης, Αποστολάκης, Μερκούρης, Κόκκινος, Μηλιαράκης, Βερούσι, Κουντούρης, Ζερβός, Αντωνάκης, Κατσαρός.
ΠΑΟΚ (Μ. Σηφάκης): Χαραλαμπάκης, Χατζησεβαστός, Πύλιος, Ξημεράκης, Λουμπάκης, Σακλαμάκης Σ., Μόντι, Παπαδιός, Ανωγειανάκης, Σκούφος, Δρακούλης. Έπαιξαν και οι: Ρομπάκης, Μαραθιανός, Χατζηδάκης, Κοζορώνης, Κοκολογιάννης, Λιοδάκης.

Read 907 times Last modified on Monday, 17 August 2020 17:49
Rate this item
(0 votes)

Latest from george