Print this page

Ταλεντάκι του Εργοτέλη πήρε ο Γιούχτας

11 Aug 2020 Written by

Μια από τις πολύτιμες λύσεις στα χέρια του Μηνά Πίτσου φέτος για τον Γιούχτα είναι ο Γιώργος Μαυροειδής, κάνοντας και το ντεμπούτο του σε αγώνα με την πράσινη φανέλα στο πρόσφατο φιλικό στον Άγιο Νικόλαο, κερδίζοντας τις εντυπώσεις στην προετοιμασία της ομάδας.
Ο 20χρονος αριστερός μπακ (γεν. 2000) αποτελεί ένα από τα αξιόλογα ταλέντα της ηλικίας του στο ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο και αυτό το δείχνουν οι διακρίσεις της μέχρι τώρα πορείας του.

Μετά από συμφωνία με τον Εργοτέλη όπου ανήκει ο νεαρός ποδοσφαιριστής, παραχωρήθηκε στον ΑΟ Αρχανών Γιούχτας με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο.
Ο Γιώργος Μαυροειδής δήλωσε για τη συμφωνία του με τον Γιούχτα: «Ο Γιούχτας είναι μια πολύ σοβαρή ομάδα με πολύ υψηλούς στόχους που αντιπροσωπεύουν και μένα. Θα δώσω το 100% για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Κάθε μέρα που περνά γινόμαστε όλο και καλύτεροι, με έχει εντυπωσιάσει η οργάνωση και το εξαιρετικό κλίμα που διαθέτει ο Γιούχτας».
Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στις Ακαδημίες του ΟΦΗ και των Δειλινών και από εκεί έκανε το βήμα που του έδωσε την ώθηση, ανηφορίζοντας στο λόφο του Μαρτινέγκο για να ενταχθεί στα τμήματα υποδομής του Εργοτέλη. Αγωνίστηκε στις ομάδες Κ15, Κ17 και Κ19 των «κιτρινόμαυρων», στις Μικτές ΕΠΣΗ, στα συγκροτήματα των Μικτών Περιφέρειας Κρήτης ενώ κλήθηκε και στην προεπιλογή των κλιμακίων των Εθνικών Ομάδων. Την περσινή σεζόν έκανε μια γεμάτη σεζόν στην Γ’ Εθνική με τη φανέλα του Πόρου και πλέον δηλώνει πανέτοιμος να συνεχίσει την ανοδική του πορεία με την φανέλα του Γιούχτα.
Ο ΑΟ Αρχανών «Γιούχτας» με ανακοίνωση του, καλωσορίζει στην οικογένειά του τον Γιώργο Μαυροειδή.

Στη φωτογραφία ο 20χρονος ποδοσφαιριστής με τον πρόεδρο του σωματείου κ. Νίκο Μπουνάκη.

Read 752 times
Rate this item
(0 votes)

Latest from george