Print this page

Κράτησαν ψηλά τη σημαία του κρητικού μπάσκετ

10 Aug 2020 Written by

Με ένα όμορφο κολάζ και μια συγχαρητήρια ανακοίνωση, η ΕΚΑΣΚ συνεχάρη τους πρωταθλητές Κρήτης, για τις μάχες και τις επιτυχίες που σημείωσαν στα Πανελλήνια πρωταθλήματα.

Οι Νεάνιδες του ΟΑΧ κατέκτησαν την τρίτη θέση στην Ελλάδα, οι κορασίδες του Ηροδότου την 4η θέση στην Ελλάδα, ενώ οι Εφηβοι του Ηρακλείου, την 6η θέση στην Ελλάδα.

Επιτυχίες που δείχνουν, ότι έστω σε επίπεδο ταλέντων, υπάρχει καλό υλικό στο νησί.

Πάνω σε αυτό, θα πρέπει να επενδύσουν οι ομάδες, για να δούμε καλύτερες μέρες στο μέλλον.

Μετά και την αποχώρηση του Ρεθύμνου απο την Α1 μπάσκετ και την επιστροφή του, στα τοπικά πρωταθλήματα Κρήτης, το μπάσκετ το νησί, περνάει πολύ δύσκολες μέρες, αλλά ευτυχώς μια καλή παρηγοριά, είναι οι επιτυχίες στις μικρές ηλικίες σε Πανελλήνιο επίπεδο, που δείχνουν ότι υπάρχει μέλλον και κρατάνε τη σημαία ψηλά!

Χρήματα, παράγοντες και επενδυτές δεν υπάρχουν, για να υποστηρίξουν ένα δυναμικό εγχείρημα, σε αυτήν την δύσκολη εποχή του κορωνοϊου.

Η ανακοίνωση της ΕΚΑΣΚ αναφέρει:

Η Ε.ΚΑ.Σ.Κ. συγχαίρει την ομάδα Νεανίδων του ΟΑ ΧΑΝΙΩΝ για την μεγάλη της επιτυχία και την κατάκτηση της 3ης θέσης και του χάλκινου μεταλλίου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε πριν λίγες μέρες.

Επίσης, συγχαίρει την ομάδα Κορασίδων του ΗΡΟΔΟΤΟΥ ΑΟΝΑ και την ομάδα Εφήβων του ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ, για την παρουσία τους στο final-6 των Πανελληνίων διοργανώσεων και τις πολύ καλές εμφανίσεις που πραγματοποίησαν.

Τέλος, μπράβο αξίζει και στην ομάδα Παίδων του ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗ, για την προσπάθεια της, στα προκριματικά του Πανελληνίου πρωταθλήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Στο κρητικό μπάσκετ, υπάρχει ελπίδα!

 

Read 2170 times Last modified on Saturday, 15 August 2020 22:47
Rate this item
(0 votes)

Latest from george