Print this page

Ο ΟΦΗ και το Κύπελλο

04 Dec 2019 Written by

Ο ΟΦΗ που πηγαίνει υπέροχα στο πρωτάθλημα και φιγουράρει στην τρίτη θέση, καλείται να κρατήσει δυο καρπούζια κάτω απο μια μασχάλη και να συνεχίσει και στους 16 του Κυπέλλου Ελλάδος, καθώς φαίνεται ότι σαν ομάδα έχει τα φόντα φέτος, να κυνηγήσει κάτι καλό στο θεσμό.

Για να συνεχίσει στο Κύπελλο όμως, θα πρέπει να ανατρέψει το 2-0 με το οποίο ηττήθηκε στο πρώτο παιχνίδι στην Καβάλα, στο χειρότερο φετινό του παιχνίδι.

Ο αντίπαλος είναι ομάδα Football league, δηλαδή δυο κατηγορίες κάτω απο τον ΟΦΗ, όμως είναι σίγουρο, ότι για να τα καταφέρει ο ΟΦΗ, θα πρέπει να είναι σοβαρός και πειθαρχημένος απο το πρώτο λεπτό του αγώνα.

Ο Σίμος, δεν θα έχει τους τραυματίες Ναμπί και Μαρινάκη και πιθανότατα δεν θα επιχειρήσει μεγάλες αλλαγές στην ενδεκάδα, παρ' ότι για τον ΟΦΗ ακολουθεί ένα σημαντικό παιχνίδι στη Λαμία για το πρωτάθλημα την προσεχή Κυριακή.

Στην 19μελη αποστολή μετέχουν οι: Γουάλι, Σωτηρίου, Δερμιτζάκης, Σακόρ, Κουτρουμπής, Νάστος, Ντίνας, Νέιρα, Μάνος, Σεμέντο, Γιαννούλης, Τσιλιανίδης, Φιγκεϊρέντο, Στάικος, Κοροβέσης, Μπράουν, Καλαϊτζάκης, Νοικοκυράκης, Φερέιρα.

Read 553 times
Rate this item
(0 votes)

Latest from george