Print this page

Το "εξάσφαιρο" του Σεμέντο "σκότωσε" την ΑΕΚ (VIDEO)

30 Nov 2019 Written by

Του Γιώργου Κορτσιδάκη

Με γκολ του Σεμέντο στο 52' (6ο φετινό γκολ) ο ΟΦΗ "δάγκωσε" και την ΑΕΚ στο Γεντί Κουλέ και έσπασε με εμφατικό τρόπο το αρνητικό σερί που είχε με τις τρείς συνεχόμενες ήττες απο Λάρισα, ΠΑΟΚ και Ατρόμητο.

Με τη νίκη αυτή, ο ΟΦΗ "έριξε" την ΑΕΚ απο την τρίτη θέση της βαθμολογίας και ανέβηκε αυτός σε αυτήν.

Ο ΟΦΗ ήταν διαβασμένος στο παιχνίδι του και με όπλο την πολύ καλή αμυντική λειτουργία, πήρε ένα μεγάλο αποτέλεσμα, που τον σταθεροποιεί στις θέσεις των πλέι-οφ.

Ο ΟΦΗ έπαιξε ψυχωμένα και σε ένα παιχνίδι χωρίς τις μεγάλες ευκαιρίες, το κέρδισε η ομάδα, που είχε τον τρόπο, να βάλει την μπάλα στα δίχτυα.

Το έκανε ο ΟΦΗ με τον Σεμέντο στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και πήρε το "χρυσό" τρίποντο.

Στην φάση του γκολ ο πρώτος σκόρερ του ΟΦΗ με 6 γκολ, στέλνει ...αδιάβαστη την άμυνα της ΑΕΚ και με αέρινη κίνηση, βρίσκεται σε θέση βολής για να πυροβολήσει στο στόχο και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Ενα ακόμη εντυπωσιακό γκολ, απο τον παίκτη-αποκάλυψη του ΟΦΗ στη φετινή σεζόν.

Η ομάδα του Κωστένογλου "βασανισμένη" απο την κακή φετινή της πορεία, αλλά και την προπονητολογία των ημερών, δεν κατάφερε να πείσει ότι άξιζε να πάρει κάτι απο το παιχνίδι του Γεντί Κουλέ.

Η ΑΕΚ δεν έδειξε τίποτα το ιδιαίτερο, επιχείρησε με σχηματισμό 3-5-2, να θωρακίσει την άμυνα της, αλλά ο Σεμέντο της έκανε την ζημιά.

Επιθετικά, η ομάδα του Κωστένογλου, δεν είχε "καθαρές" ευκαιρίες και έτσι το 1-0, έμεινε μέχρι το τέλος, με τον ΟΦΗ, να πανηγυρίζει μια σπουδαία νίκη.

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Βράνιες, σε χτύπημα στον Μαρινάκη.

Δείτε στο παρακάτω VIDEO τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης.

Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών).

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου, Μπράουν, Μαρινάκης (93’ λ.τρ. Νάστος), Γιαννούλης, Κοροβέσης, Σακόρ, Νέιρα, Ναμπί (81’ λ.τρ. Κουτρουμπής), Σεμέντο, Τσιλιανίδης, Μάνος (59’ Φιγκεϊρέντο).
ΑΕΚ (Νίκος Κωστένογλου): Μπάρκας, Βράνιες, Οικονόμου, Μπακάκης, Κρστίτσιτς (78’ Γιακουμάκης), Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Λόπες (83’ Ντέλετιτς), Παουλίνιο (61’ Αλμπάνης), Λιβάγια, Ολιβέιρα.

Read 2156 times Last modified on Wednesday, 04 December 2019 11:56
Rate this item
(0 votes)

Latest from george

Media