Print this page

Ο ΟΦΗ στην Puma για 2 χρόνια

19 Jun 2019 Written by

Ο ΟΦΗ αφήνει την Macron με την οποία συνεργάστηκε φέτος και μετακομίζει στην PUMA, η οποία αναλαμβάνει τον ρουχισμό της ομάδας, για τα επόμενα δυο χρόνια, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 αναφέρει:

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει τη συνεργασία της με την κορυφαία αθλητική εταιρεία PUMA, η οποία θα είναι ο επίσημος προμηθευτής αθλητικού υλικού για τα επόμενα 2 χρόνια.

Ο ΟΦΗ είναι το νεότερο μέλος της παγκόσμιας οικογένειας της PUMA και το μοναδικό από την ελληνική Super League, δίπλα σε σπουδαίους συλλόγους όπως οι Manchester City, Valencia CF, AC Milan, Borussia Dortmund, Olympique de Marseille, αλλά και εθνικές ομάδες, όπως της Ιταλίας.

Η PUMA θα εξοπλίσει τον ΟΦΗ (την πρώτη ομάδα και τα τμήματα υποδομής) με όλο το αθλητικό υλικό και τις επίσημες αγωνιστικές εμφανίσεις. Με την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου όλη η κολεξιόν θα είναι διαθέσιμη για τους φιλάθλους της ομάδας από τα καταστήματα COSMOS SPORT.

Σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο, στο Ηράκλειο, θα παρουσιαστούν οι νέες επίσημες εμφανίσεις του ΟΦΗ, με τον ιδιαίτερο σχεδιασμό και την μοναδική τεχνολογία της PUMA.

Read 703 times
Rate this item
(0 votes)

Latest from george