Print this page

20 γκολ ο Κάιπερς, αγκαλιάζει τη σωτηρία ο Εργοτέλης!

22 Apr 2018 Written by

Με τον Κάιπερς να βάζει άλλα δυο γκολ, να φτάνει τα 20 και να περνάει πρώτος στους σκόρερ της Football league (o Mάνος του ΟΦΗ έμεινε στα 19), ο Εργοτέλης πήρε μια ακόμη νίκη-χρυσάφι, επί της ΑΕ Καραισκάκης στο Παγκρήτιο στάδιο και έκανε σημαντικό βήμα για τη σωτηρία του.

Τα άλλα δυο γκολ του Εργοτέλη πέτυχαν οι Σταματάκος και Ιατρούδης.

Στο 35’ ο Θεολόγου έδιωξε με το χέρι το γυριστό σουτ του Κάιπερς και ο διαιτητής της αναμέτρησης έδειξε το σημείο του πέναλτι, με τον Βέλγο επιθετικό να ευστοχεί από τα 11 βήματα ανοίγοντας το σκορ (1-0).

Στο 67’ ο Σταματάκο έκανε το 2-0. Δυο λεπτά αργότερα και πάλι ο Κάιπερς με κοντινό πλασέ μετά από γέμισμα του Έφορντ ανέβασε το σκορ στο 3-0.

Στο 87’ ο Ιατρούδης, ο οποίος λίγα λεπτά πριν είχε περάσει ως αλλαγή στο παιχνίδι έκλεψε τη μπάλα λίγο κάτω από τη μεσαία γραμμή και με υποδειγματικό πλασέ έκανε το 4-0.
Οι Αρτινοί το μόνο που κατάφεραν να κάνουν ήταν να βάλουν το γκολ της τιμής στο 90+2’ όταν ο Λουκίνας κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Κατσιμήτρο, το οποίο μετέτρεψε ο ίδιος σε γκολ γραφοντας το τελικό 4-1.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Τάκης Γκώνιας): Κατσιμήτρος, Νικολακάκης, Σταμόπουλος, Μπάτζιος, Πάτας, Μπουρσέλης (71’ Μπούζας), Τσέλιος, Μπουτσάκης (82’ Μπρους), Καϊπερς, Εφορντ (77’ Ιατρούδης), Σταματάκος.

ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Σάκης Παπαβασιλείου): Ραχιώτης, Παπανίκου, Τσοντάκης, Καραγιαννίδης, Θεολόγου, Άτσκα (69’ Λουκίνας), Δημητριάδης (58’ Ρανγκέλοφ), Ψιάνος, Κόλλινς, Ευαγγέλου, Κυριάκης (80’ Γούλας).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Πρώτος ο ΟΦΗ, βήμα σωτηρίας ο Εργοτέλης!

Read 861 times
Rate this item
(0 votes)

Latest from george