karatzis ofi 500x167

lokal-500-176-2019

kortsidakis 500x176 arxontiko

metropole500x167

KABAKAS-mvpnnnn

assariotakis500x176

benneto ofi 414x140

georgia500X176

skai-korts500x176

dandaliskentriko-banner-500x167

ALMYRA2018

stella

500x167 garden

ASFALEISKRITI500X176

manolios4800x167

sevensc500x167

terranet500x176

dandaliskentriko-banner-500x176

vavoulas black-clean 500x167

pastarela-500-176-2019

watercity500x176

proactive-414-140

autotrack 500X176 2

koumantakis500x176

fimi500x167

fastfitness 500X176 01

winnerkorts

Στην 4η θέση ξανά ο ΑΟΧανιά/Κισσαμικός

20 Feb 2018 Written by

Άμεσα επέστρεψε στις νίκες η ομάδα του ΑΟΧανιά/Κισσαμικού επικρατώντας της Καλλιθέας (2-0) στα Περιβόλια, για τη 17η αγωνιστική της Football League. Ο Τόλι στο 23′ άνοιξε το σκορ από “ασίστ” του Ξύδα, ενώ στο 58′ ο Ξύδας με σουτ μέσα από την περιοχή σημείωσε το 2-0. Στην 4η θέση με ένα αγώνα λιγότερο, η ομάδα του ΑΟΧανιά/Κισσαμικού.

Διαιτητής: Λάμπρου (ΕΠΣ Ευβοίας)
Βοηθοί: Φίλος (ΕΠΣ Βοιωτίας) – Α. Δασκαλάκης (ΕΠΣ Ηρακλείου)
4ος διαιτητής: Κουναλάκης (ΕΠΣ Ηρακλείου)

Κίτρινες κάρτες: Ντιακιτέ (9′), Συριόπουλος (30′), Φουάσης (36′), Ξύδας (61′)

ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Τόλι, Παντελάκης, Ζιούλης, Φουάσης, Σελινιωτάκης (72′ Γκίνη), Λεμονής, Ξύδας (66′ Αποστολίδης), Σάλιακας, Χαλκιαδάκης, Λέο (84′ Νικόλτσης).

Καλλιθέα (Γιώργος Κορακάκης): Θεοδωράκης, Ντιακιτέ, Παπαγγελής, Συριόπουλος, Σεζάι, Καντέ, Σμυρλής, Μίγγος (59′ Γλυνός), Ζυγκερίδης (63′ Χοτζάλι), Μήλιος (75′ Παυλής), Γκέτσι.

Οι φάσεις του αγώνα
4′ Ευκαιρία με τον Λέο, που πήρε την πάσα του Ξύδα και μπήκε στην περιοχή αλλά τον “σταμάτησε” με έγκαιρη έξοδο ο Θεοδωράκης με την μπάλα τελικά από κόντρα στον Λέο να καταλήγει άουτ.
22′ Σουτ του Μίγγου μπλοκάρει χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα ο Λαζαρίδης.
23′ ΓΚΟΛ: Ο Λέο σήκωσε την μπάλα για τον Ξύδα που την πέρασε κάθετα μέσα στην περιοχή για τον Τόλι, ο οποίος με σουτ από πλάγια θέση την έστειλε στα δίχτυα.
58′ ΓΚΟΛ: Εξαιρετική ντρίμπλα του Χαλκιαδάκη που μπαίνει περιοχή και γυρίζει στον Φουάση, το σουτ του οποίου είχε πορεία προς την εστία αλλά έδιωξε ο Μίγγος και στη συνέχεια ο Ξύδας με σουτ κάνει το 2-0.
62′ Ατομική ενέργεια και σουτ του Λέο ο Θεοδωράκης μπλοκάρει με δεύτερη προσπάθεια.
70′ Φάουλ του Σάλιακα κεφαλιά του Παντελάκη άουτ.
74′ Σουτ του Σάλιακα υπό την πίεση του Καντέ, που τον σπρώχνει, ο Θεοδωράκης μπλοκάρει.
83′ Σουτ του Σμυρλή απέκρουσε ο Λαζαρίδης και στη συνέχεια στην προβολή του Γκέτσι ο Τόλι σωτήρια διώχνει σε κόρνερ
90+3′ Σουτ του Χοτζάλι άουτ.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η τοποθέτηση του προπονητή της ομάδας του ΑΟΧανιά/Κισσαμικού, Γιώργου Πετράκη, ήταν η εξής: «Για εμάς είναι μία σπουδαία νίκη απέναντι σε μία ομάδα που με βάση τη βαθμολογική της θέση και την εικόνα της γενικά νομίζω ότι θα μπορούσε να είχε περισσότερους βαθμούς στο πρωτάθλημα. Μία ομάδα που πραγματικά φάνηκε ότι είναι καλά δουλεμένη. Όμως στο σημερινό παιχνίδι η ομάδα μας έκανε μία πολύ καλή εμφάνιση, όσον αφορά την πειθαρχεία στο τακτικό μας πλάνο, τη συγκέντρωσή μας, τα τρεξίματά μας και τη θέλησή μας, στοιχεία που εμείς θέλουμε να έχουμε σαν ομάδα και που έχουμε δείξει ότι μπορούμε να τα αποτυπώνουμε μέσα στο γήπεδο. Τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο δεν θυμάμαι να απειληθήκαμε ιδιαίτερα, εκτός από μία φάση προς το τέλος του παιχνιδιού, αλλά κι εμείς δεν κάναμε πάρα πολλές ευκαιρίες, αλλά είχαμε τις περισσότερες προϋποθέσεις σε σχέση με άλλα παιχνίδια, άσχετα αν δεν έγιναν ευκαιρίες. Αυτό που μένει είναι ότι κλείνει ένας γύρος και έχουμε μια αρκετά καλή συγκομιδή. Αυτό μας γεμίζει με θάρρος για να προχωρήσουμε και στη συνέχεια. Οι παίκτες -δε θα σταματήσω να το λέω- που έχω στα χέρια μου είναι σπουδαίοι, έχουν πολύ ταλέντο, πολλή όρεξη για δουλειά και σίγουρα αυτό μπορεί και στη συνέχεια να τους κάνει να διακριθούν ακόμη περισσότερο στη συγκεκριμένη κατηγορία. Τους δίνω πολλά συγχαρητήρια και πλέον κοιτάμε τη συνέχεια, ώστε να μπορέσουμε -αφού ξεκινάει και ο δεύτερος γύρος- να είμαστε εξίσου ανταγωνιστικοί σε όλα τα παιχνίδια.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον κόσμο, που παρά τη δυσκολία της ημέρας και την ώρα, έδωσε το “παρών” και τον ευχαριστούμε πάρα πολύ. Από τη δική μας πλευρά θα προσπαθούμε -και θα συνεχίσω να το λέω όσο κι αν φαίνεται πολύ θαρραλέο- να γεμίσουμε το γήπεδο, διότι αυτά τα παιδιά το αξίζουν και σίγουρα η βοήθεια του κόσμου από την κερκίδα θα μπορεί να τους δώσει περισσότερη ώθηση από εδώ και στο εξής».
Το πρώτο του γκολ σημείωσε ο Αρντίτ Τόλι, που στις δηλώσεις του ανέφερε τα εξής: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, παίξαμε πάρα πολύ καλά, αλλά και να ευχαριστήσω τον κόσμο γιατί στα περισσότερα παιχνίδια είναι δίπλα μας, είναι ο 12ος παίκτης μας και προσπαθεί να μας ενθαρρύνει όταν αγωνιζόμαστε. Είχαμε διαβάσει πάρα πολύ καλά την Καλλιθέα και τα δυνατά της σημεία και τα αδύνατά της, “χτυπήσαμε” πάνω εκεί που θέλαμε και καταφέραμε να βάλουμε δύο γκολ. Ξέρουμε ότι αυτά τα παιχνίδια είναι πολύ επικίνδυνα, αλλά φανήκαμε πιστοί στον στόχο που μας είχε θέσει ο προπονητής και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη».
Ο προπονητής της Καλλιθέας Γιώργος Κορακάκης δήλωσε τα εξής: «Συγχαρητήρια στην ομάδα του ΑΟ Χανιά-Κισσαμικού για τη νίκη της. Με στενοχωρεί το αποτέλεσμα και περισσότερο το ότι η ομάδα μου δεν έδειξε τις πραγματικές της δυνατότητες. Ενώ δεν πιεστήκαμε πάρα πολύ από τον αντίπαλο δεχθήκαμε δύο γκολ, που θα τα χαρακτήριζα εύκολα, σε οργανωμένη άμυνα, κάτι που δεν επιτρέπεται για μία ομάδα που παλεύει για τη σωτηρία της. Όπως επίσης αρνητικό στοιχείο για την ομάδα μου ήταν το ότι ήμασταν πάρα πολύ κακοί στις προσωπικές μονομαχίες, κάτι που μετράει πάρα πολύ και σε αυτό το γήπεδο, αλλά και στον στόχο που έχουμε για την παραμονή. Οφείλουμε να κοιτάξουμε μπροστά στο επόμενο παιχνίδι και να διορθώσουμε, πάνω απ’ όλα το πώς πρέπει να αντιμετωπίζουμε τα παιχνίδια από εδώ και πέρα, με μεγαλύτερη θέληση, πίστη και δύναμη και αν δείξουμε τις πραγματικές μας ικανότητες όπως στα προηγούμενα παιχνίδια πιστεύω ότι θα έχουμε καλύτερη συνέχεια».

Read 748 times
Rate this item
(0 votes)

Νεότερα Άρθρα

liveonyou-livestream

stoixim2019

logo rossetti 300dpi