Print this page

Ο Ορτέγκα με φανταστικό γκολ υπέγραψε την πρώτη φετινή νίκη του ΟΦΗ!

12 Aug 2017 Written by

Ο Ισπανός Ορτέγκα με ένα φανταστικό γκολ υπέγραψε την πρώτη φετινή νίκη του ΟΦΗ, έστω και σε φιλικό παιχνίδι, κόντρα στα Τρίκαλα στο Καρπενήσι. Φανερά βελτιωμένος ο ΟΦΗ σε όλα τα επίπεδα, σε σχέση με το πρώτο τεστ κόντρα στην Παναχαική (2-2).

Το 1-0 επί των Τρικάλων είναι μάλλον "φτωχό" για την πολύ καλή εικόνα που είχε ο ΟΦΗ και στα δυο 45λεπτα με τα Τρίκαλα.

Το εξαιρετικό γκολ του Ισπανού Ορτέγκα στο 23' χάρισε τη νίκη στον ΟΦΗ, ο οποίος όμως κυριάρχησε επί του αντιπάλου του και είχε ευκαιρίες και για περισσότερα τέρματα.

Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου, δείχνει να βωελτιώνεται απο παιχνίδι σε παιχνίδι.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ, χρησιμοποίησε ξανά δυο ενδεκάδες δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες, με εξαίρερη τον Ζιάμπαρη, που είχε ενοχλήσεις στη μέση.

Σημαντικό επίσης για τον ΟΦΗ, το γεγονός, ότι είχε πολύ καλή αμυντική λειτουργία σε όλο το παιχνίδι και ουσιαστικά δεν κινδύνευσε απο τον αντίπαλο του.

Ο ΟΦΗ είχε πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας και έβγαλε εξαιρετικές συνεργασίες στο παιχνίδι, τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο.

Η ενδεκάδα του ΟΦΗ στο πρώτο ημίχρονο : Στρέζος , Κομεσίδης, Ποτουρίδης, Σιώπης, Μονιάκης, Νάστος, Οικονόμου, Χαντί, Περογαμβράκης, Ορτένγκα, Κουσκουνάς.

Η ενδεκάδα του ΟΦΗ στο δεύτερο ημίχρονο: Δερμιτζάκης, Μπολάκης, Κοιλιάρας, Κομεσίδης (86' Νηστικάκης), Ποτουρίδης, Κοντογιάννης, (72' Παπατόλιος), Πουρτουλίδης, Λεάλ, Όγκμποε (86' Πλευράκης), Μάρτος, Μάνος.

Α.Ο Τρίκαλα: Αθανασόπουλος (32΄Βουτσελάς (60΄Αποστολίδης), Βέρτζος (46΄Γιαννίτσης), Κοτσώνης (60΄Ζήσης), Πάνος (60΄Μυρσινιάς), Γκόλιας (60΄Χιντζίδης), Αναστασόπουλος (76΄Παρθένης), Τσιάρας (74΄Μανώλης), Γροντής (68΄Κατσαντώνης), Μίλιεβιτς (46΄Γκαλίτσιος), Τσίπρας (46΄Ζγκούρι), 60΄Καπός (Ντιατά).

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Ξεκίνησε το παιχνίδι!

7’ H πρώτη απειλητική φάση από πλευρά ΟΦΗ. Σούτ του Κουσκουνά, η μπάλα έφυγε άουτ.

11’ Η πρώτη μεγάλη φάση για τον ΟΦΗ. Σέντρα του Ορτέγκα, προβολή του Περογαμβράκη διώχνει δύσκολα σε κόρνερ ο Αθανασόπουλος.

20’ Ωραία ανάπτυξη από τον ΟΦΗ. Σέντρα του Μονιάκη για τον Κουσκουνά, ο οποίς πήρε την κεφαλιά, αλλά έδιωξε ο Αθανασόπουλος.

23’ Εξαιρετικό γκολ από τον Ορτέγκα για τον ΟΦΗ! Ο Ισπανός εξτρέμ του ΟΦΗ άλλαξε τη μπάλα με το Σιώπη, μπήκε στην περιοχή και με ένα σουτ-κεραυνό έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και άνοιξε το σκορ για τον ΟΦΗ.

30' Η πρώτη απειλητική φάση για τα Τρίκαλα. Απευθείας φάουλ του Μίλιεβιτς, η μπάλα άουτ.

32’ Φάση διαρκείας στα καρέ των Τρικάλων. Σέντρα του Μονιάκη, διώχνει ασταθώς ο Αθανασόπουλος και ο Ορτέγκα που ήταν σε θέση βολής δεν πρόλαβε να στειλει την μπάλα στα δίχτυα.

ΗΜΙΧΡΟΝΟ 1-0 

Αλλάζει ενδεκάδα ο ΟΦΗ στο δεύτερο ημίχρονο.

Η ενδεκάδα του ΟΦΗ στο δεύτερο ημίχρονο: Δερμιτζάκης, Μπολάκης, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Ποτουρίδης, Κοντογιάννης Πουρτουλίδης, Λεάλ, Όγκμποε, Μάρτος, Μάνος.

60' Kαλή στιγμή για τον ΟΦΗ. Σέντρα του Κοιλιάρα, κεφαλιά του Ογκμποε, δεν βρήκε στόχο.

70' Μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Κόρνερ του Λεάλ, ο Μάνος πλασάρει άουτ σε κενή εστία.

83' Πολύ καλή στιγμή για τον ΟΦΗ με τον Πουρτουλίδη να σουτάρει απο καλή θέση, η μπάλα λίγο άουτ.

ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 1-0

Read 3934 times Last modified on Tuesday, 15 August 2017 15:59
Rate this item
(0 votes)

Latest from george