Print this page

Ο Εργοτέλης, ο Αιγύπτιος και τα παζάρια για το Παγκρήτιο

12 Aug 2017 Written by

Σε διαπραγμάτευση με την εταιρεία διαχείρισης του Παγκρητίου σταδίου, για τη χρήση του σταδίου στη φετινή χρονιά στην Football league, βρίσκεται η διοίκηση του Εργοτέλη.

Η χρήση του Παγκρητίου σταδίου ήταν ένας από τους όρους που είχε βάλει ο Αιγύπτιος ιδιοκτήτης Σαμί, για να εμπλακεί στα διοικητικά της ομάδας, καθώς σε μια επίσκεψη του στο Παγκρήτιο, εντυπωσιάστηκε από τους χώρους που διαθέτει.

Ωστόσο, όπως επισημαίνεται από την πλευρά της εταιρείας που διαχειρίζεται το στάδιο, η οικονομική πρόταση του Εργοτέλη, ήταν πολύ χαμηλή, εξαιρετικά χαμηλότερη από αυτή που υπήρχε την τελευταία αγωνιστική περίοδο, που ο Εργοτέλης αγωνιζόταν στην Γ’ Εθνική, με αποτέλεσμα να απορριφθεί.

Η εξέλιξη αυτή δυσαρέστησε τον Αιγύπτιο επενδυτή, ο οποίος πίστευε ότι επειδή "έσωσε" τον Εργοτέλη, το Παγκρήτιο θα του ανοίξει την πόρτα.

Οι δυο πλευρές θα τα ξαναπούν το επόμενο διάστημα, με τη …λογική να λέει ότι εύκολα-δύσκολα θα τα βρούν.

Αλλωστε, οι επιλογές του Εργοτέλη για γήπεδο δεν είναι πολλές λόγω Β’ Εθνικής, ενώ και το Παγκρήτιο δεν πρέπει να χάσει το μοναδικό «πελάτη» που του έχει μείνει για τη χρήση του σταδίου, τον Εργοτέλη.

Τις επόμενες ημέρες θα φανεί το που πάει το πράγμα.

Γ.Κορτς

Read 3912 times Last modified on Friday, 25 August 2017 11:50
Rate this item
(0 votes)

Latest from george