Print this page

Δυνατά στην Σούπερ Λίγκ ο ΟΦΗ-Τι δήλωσαν οι παίκτες

09 Aug 2018 Written by

Ο ΟΦΗ μπορεί να έχει μια πολύ καλή σεζόν φέτος στην Σούπερ Λίγκ, ανέφεραν οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ, στην επίσημη παρουσίαση της ομάδας. Παλιοί και νέοι παίκτες, μίλησαν για την πρόκληση της φετινής χρονιάς.

Διαβάστε κάποιες απο τις αναφορές τους:

Ο Χρήστος Αραβίδης ανέφερε ότι "έρχομαι για να βοηθήσω τον εαυτό μου αλλά και την ομάδα. Έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο ΟΦΗ και θα κάνουμε τα πάντα για αυτόν. Τα έχω καλά με τον εαυτό μου, γιατί δεν ήθελα να αγωνιστώ, ήρθα για να βοηθήσω. Ο κόσμος έπαιξε σημαντικό ρόλο στην συμφωνία και ανυπομονώ να παίξω μπροστά στον κόσμο του ΟΦΗ. Μέσα από πολύ δουλειά, η ομάδα μπορεί να πετύχει τους στόχους της, να παίξει καλό ποδόσφαιρο και υπάρχει ένας προπονητής που μπορεί να οδηγήσει την ομάδα ψηλά. Χρωστάω πολλά στον εαυτό μου και έχω πολλά να αποδείξω. Υπάρχουν αξιόλογοι παίκτες. Έχουμε εμπειρία και πολύ ταλέντο και έχει τα φώτα να πετύχει κάτι σημαντικό".

Ο Βαγγέλης Πλατέλλας τόνισε ότι "ήξερα ότι με θέλουν πραγματικά, στον ΟΦΗ και ελπίζω να βοηθήσω τα μέγιστα. Ξέρω που ήρθα. Κάθε μέρα δουλεύουμε αρκετά στο γήπεδο και πιστεύω ότι η ομάδα θα πάει καλά. Οταν ανεβαίνει μια ομάδα πρώτος στόχος είναι η καθιέρωση, όμως κάθε παίκτης έχει όνειρα και στόχους και θα τους βγάλουμε μέσα στο γήπεδο".

Ο Τάσος Παπάζογλου δήλωσε με τη σειρά του πως "είμαι χαρούμενος που ήρθα στον ΟΦΗ. Γίνεται καλή δουλειά, ευχαριστώ την ομάδα και τον προπονητή που με έφεραν εδώ. Σίγουρα μπορεί να κάνει καλή πορεία η ομάδα, υπάρχει καλό υλικό. Πιστεύω ότι και με λίγη τύχη θα πάμε καλά στο πρωτάθλημα. Θα είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα, δουλεύουμε σκληρά".

Ο Γιάννης Ποτουρίδης τόνισε ότι "να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που είναι δίπλα μας. Υπάρχει ακόμη, ένα πρόβλημα στην ομάδα μας το οικονομικό και ελπίζω να λυθεί. Εύχομαι να έχουμε υγεία και να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε".

Ο Μανόλης Παπαστεριανός ανέφερε πως "να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική σεζόν. Ξεκινάει μια δύσκολη χρονιά. Δύσκολη κατηγορία, έχουμε βάλει τις βάσεις για να κάνουμε κάτι καλό. Να παρακαλέσω τους ανθρώπους της ομάδας να έρθουν πιο κοντά σε εμάς για να κάνουμε κάτι καλό».

Ο Ανέστης Νάστος, σημείωσε ότι «να έχουμε φέτος υγεία και να παραμείνουμε οικογένεια και να σταθούμε εκεί. Τα καινούργια παιδιά να μπουν γρήγορα στο κλίμα της ομάδας. Αυτό πρέπει να κάνουμε στον αγωνιστικό χώρο για το καλύτερο της ομάδας».

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Η...βραδιά του ΟΦΗ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Αυτή είναι η φανέλα του Σουπερλιγκάτου ΟΦΗ!

Read 1809 times Last modified on Friday, 10 August 2018 20:19
Rate this item
(0 votes)

Latest from george