karatzis ofi 500x167

lokal-500-176-2019

kortsidakis 500x176 arxontiko

metropole500x167

KABAKAS-mvpnnnn

assariotakis500x176

benneto ofi 414x140

georgia500X176

skai-korts500x176

dandaliskentriko-banner-500x167

ALMYRA2018

stella

500x167 garden

ASFALEISKRITI500X176

manolios4800x167

sevensc500x167

terranet500x176

dandaliskentriko-banner-500x176

vavoulas black-clean 500x167

pastarela-500-176-2019

watercity500x176

proactive-414-140

autotrack 500X176 2

koumantakis500x176

fimi500x167

fastfitness 500X176 01

winnerkorts

Μπαράζ μεταγραφών σε όλη την Κρήτη!

08 Jul 2020 Written by

Toυ Γιώργου Κορτσιδάκη

Μπαράζ μεταγραφών τα τελευταία 24ωρα απο τις ομάδες της Κρήτης, που μετέχουν στον Κρητικό όμιλο της Γ' Εθνικής.

Ας δούμε μερικές απο τις τελευταίες κινήσεις των ομάδων:

Η ομάδα του Πόρου, απέκτησε τον άλλοτε επιθετικό του ΟΦΗ, Κώστα Μιχελακάκη, ένα πολύ έμπειρο ποδοσφαιριστή.
Ακόμη, πήρε τον υψηλόσωμο 1μ90 επιθετικο Σωτήρη Θεοδωρίδη και τον έμπειρο τερματοφύλακα Βασίλη Μήτρου.
Ο Ηρόδοτος έχει κάνει πρόταση στο Νίκο Κατσικοκέρη, ο οποίος έχει και άλλες προτάσεις.
Ο Γιούχτας πήρε τον πρώην επιθετικό της Επισκοπής Αγγελο Γκιόκα.
O Ρεθυμνιακός τον 19χρονο δεξιό μπακ Κωστή Πρινιανάκη.
Ο Αλμυρός απέκτησε τον 19χρονο πρωην επιθετικό της Κ19 του ΟΦΗ, Ακη Κουράκη και τον 17χρονο Πέτρο Καρδουλάκη.

Είναι μάλλον έκπληξη στην εποχή του κορωνοϊου και της οικονομικής κρίσης, που υπάρχει αυτήν την εποχή, το γεγονός ότι η μεταγραφική αγορά της Κρήτης, τουλάχιστον σε επίπεδο Γ' Εθνικής, κινείται κάτι παραπάνω απο δυναμικά.
Σε όλο το νησί, 
οι ομάδες της Κρήτης, έχουν επιδοθεί σε ένα μπαράζ μεταγραφών, κάποιες απο τις οποίες είναι εντυπωσιακές.
Αυτό δείχνει ότι, 
οι ομάδες θα είναι ανταγωνιστικές και ο Κρητικός όμιλος της Γ' Εθνικής, θα είναι πολύ δυνατός.

Οι μεταγραφικές ανακοινώσεις των ομάδων:

H ανακοίνωση του Πόρου για τον Κώστα Μιχελακάκη:

"Άλλη μία σπουδαία μεταγραφή για την ομάδα μας είναι γεγονός στο πλαίσιο της υλοποίησης του μεταγραφικού σχεδιασμού από τη διοίκηση βάσει των εισηγήσεων του τεχνικού επιτελείου. Ο Α.Ο. Πόρος ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την απόκτηση ενός παίκτη που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, του Κώστα Μιχελακάκη. Καλωσορίζουμε τον Κώστα στην οικογένεια του Πόρου και πιστεύουμε ότι με την παρουσία, τις πλούσιες εμπειρίες και παραστάσεις του ο πολύπειρος μεσοεπιθετικός θα κάνει τη διαφορά στην ομάδα μας τη νέα περίοδο στη Γ' Εθνική. Καλή σεζόν Κώστα με υγεία, πολλές επιτυχίες και πολλά γκολ με τον Πόρο μας".

Ποιος είναι

Ο Κώστας Μιχελάκης ξεκίνησε να παίζει μπάλα από τις Ακαδημίες του ΟΦΗ. Το ταλέντο και η σκληρή δουλειά τον οδήγησαν μέχρι την ΠΑΕ ΟΦΗ. Μάλιστα με την πρώτη ομάδα έπαιξε στην Ευρώπη (Κύπελλο Ιντερτότο), έχοντας παράλληλα συμμετοχές σε Super League αλλά και Κύπελλο Ελλάδος. Λόγω κάποιων τραυματισμών που τον ταλαιπώρησαν στο διάστημα της θητείας του στον ΟΦΗ μετακόμισε στο Ατσαλένιο και στον ΠΟΑ (Γ' Εθνική) προκειμένου να βρει και πάλι αγωνιστικό ρυθμό. Το ότι ξαναβρήκε και πάλι τον εαυτό του τον έκανε... περιζήτητο! Μετά τον ΠΟΑ ακολούθησαν οι ΠΑΟ Κρουσώνα (Περιφερειακό), Άγιος Δημήτριος (Γ' Εθνική), Αετός Ανωγείων (Περιφερειακό), Επισκοπή (Περιφερειακό), ΠΟΑ (Α' ΕΠΣΗ) Γιούχτας (Α' ΕΠΣΗ και Γ' Εθνική), Δόξα Γαλιάς (Α' ΕΠΣΗ), Επισκοπή (Α' ΕΠΣΡ), ΠΑΟ Κρουσώνα (Α' ΕΠΣΗ). Τα τελευταία κοντά δύο χρόνια έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην εξαιρετική πορεία του Ρωμανού σε Α1 και Κύπελλο ΕΠΣΗ. Με την ομάδα της Ελιάς πέτυχε συνολικά 30 γκολ στο πρωτάθλημα (16 πρόπερσι+14 πέρυσι) και αρκετά στο κύπελλο. Είναι επιτελικός-δημιουργικός μέσος αλλά και κρυφός επιθετικός, ενώ μπορεί ν' αγωνιστεί με την ίδια επιτυχία και ως αμυντικός μέσος όταν οι ανάγκες της ομάδας το απαιτούν. Παράλληλα διακρίνεται για τα καλά χτυπήματα φάουλ αλλά και τα γκολ που σημειώνει από τις στημένες φάσεις, βρισκόμενος στη σωστή θέση την κατάλληλη στιγμή.

H ανακοίνωση του Πόρου για τον Σωτήρη Θεοδωρίδη:

"Σπουδαία μεταγραφική ενίσχυση για την ομάδα μας στην επιθετική της γραμμή. Με μεγάλη χαρά ο Α.Ο. Πόρος ανακοινώνει την απόκτηση του Σωτήρη Θεοδωρίδη ο οποίος ήταν εκ των κορυφαίων σέντερ φορ την περσινή σεζόν στον κρητικό όμιλο της Γ' Εθνικής και ξεχώρισε με την παρουσία του με τη φανέλα του ΑΟΑΝ. Ο υψηλόσωμος φορ (1.89μ.) αποτέλεσε πόλο έλξης για αρκετούς συλλόγους της κατηγορίας και όχι μόνο, όμως με μεθοδικές, συντονισμένες και ουσιαστικές κινήσεις διοίκησης και προπονητικού τιμ η ομάδα μας τον έκανε δικό της. Καλωσορίζουμε το Σωτήρη στην οικογένεια του Πόρου και του ευχόμαστε πολλές νίκες και πολλά γκολ με την ομάδα μας τη νέα περίοδο στη Γ' Εθνική".

Ποιος είναι

Το σπουδαίο μεταγραφικό απόκτημα του Α.Ο. Πόρου είναι από τη Βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα κατάγεται από το Μυρτόφυτο Καβάλας. Πέρυσι στην πρώτη του ποδοσφαιρική θητεία στην Κρήτη έκανε μία εξαιρετική σεζόν στον Άγιο Νικόλαο έχοντας 17 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο και 9 γκολ με τον ΑΟΑΝ. Στο παρελθόν ο Θεοδωρίδης έπαιξε σε Καβάλα (Β΄ Εθνική), Ορφέα Ελευθερούπολης, Οδυσσέα Κορδελιού, Άρη Ακροποτάμου, Ολυμπιακό Κυμίνων (πρώτος σκόρερ) και Γιαννιτσά (με όλες τις παραπάνω ομάδες πλην της Καβάλας αγωνίστηκε στη Γ' Εθνική).

Η ανακοίνωση του Πόρου για τον Βασίλη Μήτρου:

"Σε μεταγραφικούς ρυθμούς κινείται καθημερινά η ομάδα μας στο πλαίσιο της ενίσχυσής της ενόψει της δεύτερης συνεχόμενης παρουσίας της τη νέα περίοδο στη Γ' Εθνική. Με μεγάλη χαρά ο Α.Ο. Πόρος ανακοινώνει την επιστροφή του τερματοφύλακα Βασίλη Μήτρου μετά από ένα χρόνο απουσίας στην οικογένεια του σωματείου. Καλωσορίζουμε ξανά το Βασίλη στον πολύ γνώριμο και οικείο για εκείνον Πόρο και ευχόμαστε και η δεύτερη θητεία του στην ομάδα μας να είναι το ίδιο επιτυχημένη όπως και η πρώτη".

Ποιος είναι

Ο Βασίλης Μήτρου γεννήθηκε στις 12 Μαρτίου 1991. Ξεκίνησε να παίζει μπάλα πιτσιρικάς στην Α.Ε. Κατσαμπα και ακολούθησαν οι Κ20 Εργοτέλη, Ερμής Ζωνιανών, Ηρόδοτος, Ζαρός. Πρόπερσι ο Μήτρου έβαλε το δικό του λιθαράκι στην τρομερή πορεία του Α.Ο. Πόρου στην Α1 ΕΠΣΗ, στην απίστευτη κατάκτηση του τίτλου και στην ονειρική-ιστορική άνοδο στη Γ' Εθνική. Το περασμένο καλοκαίρι ο ίδιος μετακόμισε στη γειτονική Νέα Αλικαρνασσό για λογαριασμό του Ηροδότου για να επιστρέψει μετά από ένα χρόνο απουσίας και πάλι στον αγαπημένο του Πόρο.

H ανακοίνωση του Ρεθυμνιακού για τον Κώστα Πρινιανάκη:

«Το Δ.Σ. του ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΥ Α.Ο. ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή ΠΡΙΝΙΑΝΑΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ. Ο 19χρονος (γεννημένος την 9η Απριλίου 2001) ταλαντούχος δεξιός μπακ που έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον ΟΦ Αρμένων, έχει φορέσει την φανέλα των Κεραυνού, Αστέρα Ρεθύμνου και ΑΕ Μυλοποτάμου με την οποία κατέκτησε και το πρωτάθλημα στην Α’ ΕΠΣΡ. Την περσινή αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε με την ομάδα του Πόρου στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Καλωσορίζουμε τον νεαρό αμυντικό στην οικογένεια του ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΥ Α.Ο. και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική περίοδο, με υγεία και πολλές επιτυχίες σε προσωπικό και ομαδικό επίπεδο. Είμαστε πεπεισμένοι ότι με το ταλέντο και την μαχητικότητα του θα μας βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων μας».

H ανακοίνωση του Αλμυρού για τον Πέτρο Καρδουλάκη:

Καλωσόρισες Πέτρο.
Η οικογένεια του Αλμυρού καλωσορίζει τον Πέτρο Καρδουλάκη (2003)
Ο Πέτρος (αγωνίζεται στην άμυνα ως αριστερό μπάκ) θεωρείται από τα ανερχόμενα ταλέντα του Ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου.
Έχει αγωνιστεί σε Χερσόνησο (2017-18), Ηρόδοτο (2018-19) και Λίντο (2019-20) και σε όλες τις μικτές ομάδες παίδων και νέων Ηρακλείου κατακτώντας 2 πρωταθλήματα Κρήτης.
Έχει δικαίωμα να αγωνίζεται και ως “μικρός” σύμφωνα με τους κανόνες διεξαγωγής του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής οι οποίοι επιβάλλουν την παρουσία 2 τουλάχιστον νεαρών αθλητών - γεννημένοι από την 1/1/2000 και μετά - σε κάθε 11άδα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σκάνε μεταγραφές

Read 1993 times Last modified on Monday, 13 July 2020 11:03
Rate this item
(0 votes)

Νεότερα Άρθρα

liveonyou-livestream

stoixim2019

logo rossetti 300dpi